Uddannelse i udlandet

Uddannelse i udlandet
4.9
1639
(1.639 bedømmelser)
4.9

Der findes mange former for uddannelser i udlandet men alle tilbyder den studerende komplet fordybelse i sprog og kultur. Vi tilbyder en sproglig uddannelse i udlandet, hvor du gennem et veltilrettelagt kursus, der passer dine behov kan øge både dine faglige men også personlige kompetencer. Se de forskellige muligheder for uddannelse i udlandet nedenfor og tag springet! Kontakt os i dag, hvis du gerne vil have rådgivning!

Uddannelse i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USAEngland
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: USAEnglandFrankrigAustralienTyskland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USAEnglandU.A.E.

Uddannelse i udlandet

Hvis du overvejer at lære et sprog, er en uddannelse i udlandet en fantastisk mulighed! At tilmelde dig en uddannelse i udlandet vil både udfordre og stimulere dig på samme tid, mens du oplever en ny kultur og omgiver dig med dens sprog og levevis. En uddannelse i udlandet er den hurtigste og mest effektive måde, til at få taget på et nyt sprog, da du nærmest vil tale sproget hele tiden, og ikke kun når du er i klasselokalet. Afhængig af dine behov kan du tilmelde dig en uddannelse i udlandet, som varer et par uger, nogle måneder, et semester eller et helt år, og vælge fra et stort udvalg af sprog og destinationer.

Planlæg din fremtidige uddannelse i udlandet

Hvis du allerede er i gang med en videregående uddannelse, kan du også overveje at tage dele af din uddannelse i udlandet, f.eks. ved at tage et fag eller et semester på et andet universitet. Hvis du ønsker at rejse til udlandet som en del af din nuværende uddannelse, skal du dog huske at undersøge kravene for dit studie nøje, hvis du vil være sikker på at du kan overføre merit for dine udenlandsstudier senere hen. Kontakt din studievejleder, hvis du er i tvivl, og husk det ofte er vigtigt at søge i god tid, da andre lande kan starte deres semestre på andre tidspunkt end i Danmark. Mange vælger allerede at tage en uddannelse i udlandet efter gymnasiet, hvor man endnu har mere frihed, men hvis du er igang kan du alternativt vælge at holde en pause og tage et sabbatår i udlandet. På den måde kan du rejse ud på egen hånd og opdage verden efter dine studier.

Valget er dit, men vi står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har særlige ønsker til en uddannelse i udlandet.

Få det meste ud at din tid i udlandet

Daglig brug af et nyt sprog under uddannelse i udlandet, betyder at dine sprogfærdigheder kun kan blive bedre. Det er derfor et klart plus at tage sin uddannelse i et andet land, hvis man samtidig gerne vil sikre at man lærer at snakke flydende på sit valgte fremmedsprog. Præcist hvor meget du vil lære, er i virkeligheden op til dig: din nuværende evner, hvor hårdt du studerer, din villighed til at involvere dig i konversationer og hvor længe du bliver. Alt dette spiller ind i hvor meget du kan tage med dig efter dine udenlandsstudier. Tager du et længere kursus sigter du måske mod at tale flydende ved slutningen af din uddannelse i udlandet. Hvis du kommer på et ferie-kursus eller en sommerlejr, er dit mål måske at opnå selvtillid i at tale, til dine fremtidige studier og rejser senere i livet. Uanset dine mål, vil det at leve i et andet land og være en del af en uddannelse i udlandet give dig vigtig international erfaring og minder for livet.

Find din drømmeuddannelse i udlandet

Hvis du har besluttet dig for at rejse til udlandet og studere, er det næste trin at finde ud af præcis, hvor du vil hen og hvornår du gerne vil rejse. Hver destination har sine egne fordele, som f.eks. Urban miljø som du finder på  mange uddannelser i USA eller muligheden for sol og naturoplevelser, som du nemt kan finde på mere eksotiske rejsemål som Costa Rica, New Zealand eller Sydafrika. Hvilket sprog du ønsker at stifte bekendtskab med, er også utroligt relevant for din endelige destination. Brug gerne lang tid på finde frem til præcis hvilken uddannelse i udlandet som er den rette for dig, og lav evt. en liste med fordele og ulemper, som kan hjælpe dig med at indskrænke området.

Hvis du ønsker at rejse som en del af din ungdomsuddannelse, har du ofte gode muligheder for at rejse til udlandet og læse i dine skoleferier. En anden mulighed er at tage et år eller et semester i udlandet, måske på udveksling på en high school eller som en del af et praktikophold i udlandet. Lige meget hvilken verdensdel eller rejselængde du er interesseret skal vi nok finde det rette ophold til dig, og med 50 destinationer at vælge imellem, gælder det bare om at komme i gang.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.