Sprogskole i udlandet

Sprogskole i udlandet

En sprogskole kan komme i mange udgaver. Vores sprogskoler i udlandet bruger blandt andet pensum, speciel kursusmateriale og et online læringsværktøj, som vi har investeret over 50 milioner dollars på at udvikle. Vi er så stolte af den exceptionelle kvalitet, som vi kan tilbyde i form af en god metodologi og erfarne undervisere, at vi kan garantere dig sproglige fremskridt uansetaller og niveau.

Vi har helt sikkert det rette sprogskoleophold for dig. Du kan vælge at tage dine kurser online, men vi tilbyder også specielle sprogskoler i sommerferien for børn og unge, samt særligt fokuseret sprogskoler for voksne over 18 år.

vælg aldersgruppe

EF Sprog i Udlandet

16 + år
2-24 uger

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 54 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien, Irland, New Zealand, Singapore, Sydafrika, Spanien, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrig, Italien, Tyskland, Kina, Japan, Korea, De Arabiske Emirater, Rusland

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien, Irland, New Zealand, Singapore, Sydafrika, Spanien, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrig, Italien, Tyskland, Kina, Japan, Korea, De Arabiske Emirater, Rusland

EF Sprogrejser

10 - 14 år
2-4 uger
i gruppe

Gør din første udlandsrejse til en fantastisk oplevelse! Et program med undervisning, masser af aktiviteter og opsyn.

Destination: England, USA, Malta

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe

Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Japan, Korea

EF English Live

Online

Lær engelsk på verdens største online skole. Adgang til lærerstyrede timer når som helst, på alle niveauer.

Destination: Studer online fra hele verden.

EF Language Training

for virksomhede og den offentlige sektor

Fokuseret sprogundervisning for erhvervslivet og det offentlige, der garanterer resultater.

Destination: Online træning eller træning i virksomheden uanset hvor virksomheden er placeret.

Hvorfor en EF Sprogskole?

At vælge den rette sprogskole er vigtigt for dit fremskridt, med det sprog du ønsker at lære. Hvis du studerer på en sprogskole i udlandet hos os, kommer du ud i verden og vil du drage fordel af vores mange års erfaring i at undervise mennesker i at tale fremmede sprog. Du vil lære gennem vores enestående studieprogram, designet for en hurtigere indlæring af sproget. Vores fokus på kommunikationsfærdigheder vil accelerere din evne til at tale sproget, og da vi har i små klasser på en EF sprogskole, kan underviseren give dig den individuelle opmærksomhed du har brug for, for at kunne overvinde dine udfordringer. Endvidere vil dit klasselokale indeholde den nyeste teknologi for at øge farten af din indlæring. Vi har endda særlige sprogskoler for børn og unge, som ønsker at lære et sprog i deres sommerferie. Vi garanterer at du vil være tilfreds med hvor meget du lærer på en sprogskole i udlandet hos os.

Hvordan er et sprogskoleophold?

Selvom der er aktiviteter, udflugter og fritid, for at hjælpe dig med at nyde tiden på en af vores sprogskoler i udlandet, så udgør klasseundervisningen kernen af din indlæring. Det er her du får alle de tekniske færdigheder du skal bruge til at tage dit sprog til et nyt niveau, og du kan spørge ind til de ting du er i tvivl om. Men du kan stadig vælge om du vil ha' mere tid i klassen hver uge, for hurtigere at opnå udvidet viden om sproget, eller mere fritid til at udforske din destiantion. Samtidig vil du på dit sprogskoleophold lære sammen med andre på samme niveau som dig, og alt efter hvor du vil hen, har vi sprogskoler for voksne og andre med særligt henblik på børn i undervisningen. Uanset hvilke muligheder du vælger, vil du være imponeret over hvor meget du lærer på vores sprogskole.