Sprogskole

Sprogskole i Korea

Sprogskole i Korea
4.6
893
(893 bedømmelser)
4.6

Når du starter på en EF sprogskole i Korea, er skriver du dig ikke kun op til et sprogkursus. Vores koreansk-kurser i Seoul er til for studerende fra hele verden, og vi tilbyder all-inclusive: med indkvartering hos en værtsfamilie, madplaner og et væld af spændende udflugter i en samlet pakke. Fra det øjeblik du tager kontakt til os, til din ankomst i Seoul og efterhånden som du lærer koreansk, vil du udelukkende blive hjulpet af EF-medarbejdere.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Korea
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Korea

Hvorfor skal du tage på sprogskole i Korea?

Ved at studere på en sprogskole i Korea, vil du opleve det bedste af to verdener. Brug dine morgener på at få et grundigt indblik i det koreanske sprog med vores lærere i verdensklasse. Om eftermiddagen kan du opleve Seoul på egen hånd eller deltage i arrangerede aktiviteter. Uanset om du ønsker at lære det koreanske alfabet eller at begå dig i deres grammatiske regler, så har vi et program, der passer til dine behov. Du kan kombinere en rejse til Korea med et kort sprogkursus eller bruge et helt år på at få professionelle kvalifikationer på koreansk. For at booste dit koreanske anbefaler vi en værtfamilie, hvor du vil lære at tale som en lokal på ingen tid. Ved at studere på vores top moderne skole i det centrale Seoul kan du tage den hurtige vej til at blive flydende på koreansk.

Livet ved siden af sprogskolen i Seoul

Din tid udenfor sprogskolen i Korea er helt fri til at udforske landet. Vi arrangerer sociale udflugter for studerende, der vil krydse nogle af Seouls store seværdigheder af på listen, og hjælper dig med at lære mere om denne fantastiske hovedstad. Seoul er Koreas kulturelle centrum, så du vil finde masser af gratis museer og kunstudstillinger at tjekke ud, såvel som traditionelle festivaler året rundt. K-pop fans vil få chancen for at se deres idoler bogstavelig talt hver dag til K-pop koncerter. Der er også masser af caféer med skøre temaer, hvor du kan teste sproget af over en kop kaffe med din nye koreanske sprogkammerat. Du vil aldrig kede dig i denne summende metropol, der ligger lige for foden af dig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.