VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Alle EF programmer

EF tilbyder en bred vifte af studieprogrammer, fra sprogrejserstudier i udlandet til kurser på vores anerkendte sprogskoler i over 50 destinationer over hele verden. 

Programmer for den ambitiøse studerende

Omend du leder efter en mulighed for at tage en rejse i dit sabbatår eller søger en anderledes måde at bruge din næste ferie og opleve nye kulturer under fjerne himmelstrøg, så har vi helt sikkert et program som passer perfekt til dig. Studerende, som ønsker at læse på universiteter i udlandet, vil finde et omfattende udvalg af akademiske og sproglige programmer på spændende destinationer over hele verden, som komplimentere deres nuværende studier. Yngre elever kan med fordel overveje et af vores mange sprogkurser i udlandet, i deres første skidt frem i verden og blive verdensborgere.

Lad dig fordybe i oplevelsen

Den bedste måde at lære noget nyt, er ved at lade dig fordybe i det 100%. Det kræver fokus, hvis du vil mestre en ny evne, lige meget om du ønsker lære at male eller lære engelsk. I over 50 år har EF hjulpet mennesker med at fordybe dem selv i andre kulturer, ved at tage en uddannelse i udlandet, prøve en kulturrejse, eller som udvekslingsstuderende. Der er findes ingen bedre følelse end det sug det giver, at lade sig selv springe med hovedet først lige ud i nye oplevelser. Du vil komme hjem med nye kompetencer og en langt dybere forståelse af verden.