Programmer i Australien

Australien er et afslappet land, med strande og surfing. At studere engelsk i Australien, er en god måde at kombinere en ferie med forbedrede engelskfærdigheder. Vores programmer for engelsk i Australien er yderst fleksible, så du kan skabe lige præcis det program, som passer til dig.

Programmer for

Find et program der passer til din alder

Australien

Studer engelsk i Australien og lev i et land som er kendt for sine smukke landskaber og venlige beboere. Du kan tage på mange spændende eventyr som at dykke i Great Barrier Reef eller kigge på de sjove kanguroer og koalabjørne i naturreservater. Men det vil ikke kun være en natursmuk rejse du er på, mens du studerer i Australien. Du vil også have adgang til storby faciliteter såsom god shopping, natteliv og et kæmpe udvalg af restauranter med kulinariske køkkener fra hele verden. Så tilmeld dig et kursus i Australien og begynd din rejse mod dine uddannelsesmål. Vi tilbyder engelske sprogkurser i både Brisbane, Perth eller Sydney for voksne, og har kortere sprogrejser til Cairns for unge i 2-4 uger.

Valg af destinationer

En beslutning du bliver nødt til at tage er hvorhenne du vil studere i Australien. Vi har programmer i hele landet,og du kan lære engelsk i bl.a. Brisbane, Perth og Sydney. Sydney er en af de mest populære byer i Australien og er en kosmopolitisk by med en stor international befolkning. Byens skyline er unik med den ikoniske Harbour Bridge og Sydney Opera House. Hvis du i stedet vælger Brisbane, vil du få masser af shoppingmuligheder med Queen Street Mall, som huser tonsvis af kendte mærkevarer samt små interessante lokale butikker. Uanset hvor du vælger at studere i Australien, vil du nyde at lære den australske kultur bedre at kende.