Programmer i Australien

Programmer i Australien
4.7
955
(955 bedømmelser)
4.7

Australien er et afslappet land, med strande og surfing. At studere engelsk i Australien, er en god måde at kombinere en ferie med forbedrede engelskfærdigheder. Vores programmer for engelsk i Australien er yderst fleksible, så du kan skabe lige præcis det program, som passer til dig.

Programmer i Australien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Australien
By: Sydney

Udforsk vores destinationer

Australien

Studer engelsk i Australien og lev i et land som er kendt for sine smukke landskaber og venlige beboere. Du kan tage på mange spændende eventyr som at dykke i Great Barrier Reef eller kigge på de sjove kanguroer og koalabjørne i naturreservater. Men det vil ikke kun være en natursmuk rejse du er på, mens du studerer i Australien. Du vil også have adgang til storby faciliteter såsom god shopping, natteliv og et kæmpe udvalg af restauranter med kulinariske køkkener fra hele verden. Så tilmeld dig et kursus i Australien og begynd din rejse mod dine uddannelsesmål. Vi tilbyder engelske sprogkurser i både Brisbane, Perth eller Sydney for voksne, og har kortere sprogrejser til Cairns for unge i 2-4 uger.

Valg af destinationer

En beslutning du bliver nødt til at tage er hvorhenne du vil studere i Australien. Vi har programmer i hele landet,og du kan lære engelsk i bl.a. Brisbane, Perth og Sydney. Sydney er en af de mest populære byer i Australien og er en kosmopolitisk by med en stor international befolkning. Byens skyline er unik med den ikoniske Harbour Bridge og Sydney Opera House. Hvis du i stedet vælger Brisbane, vil du få masser af shoppingmuligheder med Queen Street Mall, som huser tonsvis af kendte mærkevarer samt små interessante lokale butikker. Uanset hvor du vælger at studere i Australien, vil du nyde at lære den australske kultur bedre at kende.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.