Sprogskole i England

Der findes så mange sprogskoler i England. Hvordan skal du vælge? Placeringen først: Alle vores engelskskoler ligger centralt placeret i alle kursusbyer. Derefter undervisningen: Enhver EF sprogskole i England anvender vores EFEKTA metode, for at få dig til at tale med selvtillid på kortere tid. Til slut: troværdighed. Vores første sprogskole i England åbnede i 1965. I sidste ende er valget let.

Sprogskole i England
Vi tilbyder dig de optimale forhold for at styrke dine engelskfærdigheder overalt i England.
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

16 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Voksne og professionelle
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 14 år
2-4 uger
i gruppe
Gør din første udlandsrejse til en fantastisk oplevelse! Et program med undervisning, masser af aktiviteter og opsyn.
Destination: England
By: RookesburyLondonIsle of Wight
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe
Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.
Destination: England
By: LondonOxfordBrightonHastingsTorquay

Sprogskole i England

Gør din grammatik og din engelske accent perfekt, mens du går på en sprogskole i England hos os. Uanset hvilken sprogskole i England, som du vælger at gå på, kan du være helt sikker på at du vil se virkelige fremskridt hen imod dine mål for sproglæring. Hvis du ønske at forbedre dine engelske færdigeheder over din sommerferie, har vi særlige sprogskoleophold for børn og unge, som kombinerer sjov og læring med dine interesser. Samtidig har vi også mere intense hold på vores sprogskoler, som retter sig mod voksne, som ønsker at tage deres engelskstudier til det næste niveau. EF har akkrediteret skoler i hele Storbritannien, så vi skal nok hjælpe dig med at finde den rette sprogskole. 

Valg af skole i England

Der er ikke svært at argumentere for, hvorfor England er det bedste sted at lære engelsk. Med så mange byer at vælge mellem, er der bestemt ikke mangel på muligheder for eventyr, lige meget hvilken af vores skoler i England du vælger. Vælg London for at opleve livet i én af verdens største byer. Hvis du foretrækker en tilbagelænet, ferieagtig stemning, så overvej én af vores sprogskoler ved kysten som Bournemouth, Bristol, eller Torquay. Vores sprogskoler i Oxford og Cambridge giver dig adgang til Englands førende universiteter og livet omkring dem, mens Manchester viser en hip nordlig stemning. At gå på sprogskole i England er en oplevelse for livet.

Hvilken indkvartering skal du vælge i England?

På enhver EF sprogskole i England, kan du selv vælge hvordan du ønsker at bo. Dit valg er enten et værtsfamilie-ophold eller en studenterbolig. Del måltider med en lokal britisk værtsfamilie og se hvordan familielivet foregår i England. Du vil nyde de konstante muligheder for at øve de engelskfærdigheder du har fået i den engelske skole i en hjertelig atmosfære. Vores studenterboliger er belejligt placeret tæt på sprogskolen og tilbyder dig fleksibilitet samt muligheden for at bo sammen med andre internationale studerende, mens du er i England. Begge muligheder vil give dig muligheden for at danne venskaber og øve dine engelskfærdigheder hver eneste dag, under din tid på sprogskole i England.

Oplev hele England

England er mere end bare London, te og James Bond. Du vil finde de ikoniske taxaer, som kan tage dig hvor som helst, og alle steder i landet vil du møde dedikeret fodbold fans og royalister, som vil elske at fortælle dig om deres passion. Selvom landet er et mix af forskellige mennesker og folkeslag, så vil de fleste med glæde kunne mødes over pint på den lokale pub eller nyde en smuk Sunday Roast med familien hver søndag. England er lige så foranderligt som dets befolkning, og du møder smuk, gammel arkitektur, fantastiske landskaber med marker og floder, og en tætknyttet lokalbefolkning i alle byerne du besøger. Da landet stadig er relativt lille i størrelse vil du altid hurtigt kunne komme ud til smuk natur eller besøge farverige kyster om sommeren efter en kort rejse, lige meget hvilken af vores sprogskoler i England du vælger.