Sprogskole i Brighton

Sprogskole i Brighton
4.6
544
(544 bedømmelser)
4.6

Der er så mange tiltalende kurser at vælge mellem, på vores sprogskole i Brighton, at du vil blive tilgivet, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. med års-lange akademiske engelsk-kurser til korte ferie-lejre, har vores sprogskole i Brighton har noget for alle.

Sprogskole i Brighton

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Brighton
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Brighton
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Brighton
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Brighton

Sprogskole i Brighton

En sprogskole i Brighton er et rolig og afslappende sted at studere engelsk. Brighton er berømt som et feriested ved havet, og selvom det er populært både hos studerende og turister, så bevarer byen stadig meget af sin charmerende atmosfære. Uanset hvilket kursus du vælger på vores sprogskole i Brighton, vil du have fritid til at besøge den berømte mole i Brighton, med dens attraktioner ved havet, inklusive det populære Sealife Centre. Vær sikker på at du også udforsker 'The Lanes', et skatkammer af usædvanlige butikker og forretninger. Brighton har rigtig gode rejseforbindelser til resten af landet, så du kan besøge London, Cambridge, eller Oxford i weekenden hvis du ønsker det.

Ønsker jeg virkelig at lære engelsk?

Med så mange spændende ting at se og gøre, når du tilbringer tid på sprogskole i Brighton, kan du måske spekulere på om du virkelig vil se en forbedring af dine sprogfærdigheder. Svaret er, selvfølgelig, et rungende 'JA'! Fra nybegyndere til de som arbejder hen imod at tale flydende engelsk, vores sprogskole i Brighton kan imødekomme alle slags studerende. En stor del af det at tale godt engelsk er at lære at bruge sproget uden besvær i et utal af daglige situationer. Der findes intet bedre sted, end vores sprogskole i Brighton, til daglig øvelse i at bruge engelsk og vinde selvtillid mens du gør det.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.