Udvekslingsstudent

Udvekslingsstudent
4.9
1562
(1.562 bedømmelser)
4.9

Som udvekslingsstudent med EF får du en oplevelse for livet, der udvikler dine personlige og ikke mindst faglige egenskaber. At være udvekslingsstudent er en uforglemmelig tid, hvor du lever og ånder det lokale sprog og den lokale kultur hver eneste dag – hele dagen. Du vil møde nye spændende bekendtskaber fra alle verdenshjørner og udover dine nye sociale relationer vil du komme hjem med en betydelige stærkere faglig profil.

Udvekslingsstudent

Gratis brochure

Find et program

EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USAEngland
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: USAEnglandFrankrigAustralienTyskland
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Udvekslingsstudent

Som udvekslingsstudent vil du leve som de lokale i udlandet og lære sproget samtidig med at du fordyber dig i kulturen. Programmer som udvekslingsstudent kan være kortere end nogle få uger, eller vare helt op til et år. De inkluderer altid daglig undervisning og en masse fritid. Dine sprog-evner forbedres hurtigt, hjulpet af din undervisning og din træning i hverdagssituationer du ikke finder i dit hjemland. Det kan virke skræmmende at forlade hjemmet men vi er med dig hele vejen. Ved at vælge et af vores programmer som udvekslingsstudent, vil du undgå den stress som usikkerhed giver. Du kan være helt sikker på, at vores mange års viden og erfaring vil gøre dit ophold til en succes.

Udveksling med EF: Gør dig klar til rejsen

Når først du har valgt, hvor i verden du gerne vil på udvikling, kan vi hjælpe dig med resten. Vi kan både hjælpe dig med at finde en værtsfamilie som passer til dine interesser, eller finde dig en studielejlighed på en af vores mange language Campus. Vi sørger for transport til og fra lufthavnen, og er altid klar til at hjælpe med at planlægge særlige udflugter eller opfylde andre ønsker du må have til din rejse. Vi kan endda hjælpe med rejseforsikringen til dit udvekslingsophold, og evt. Visum hvis du tager på udveksling uden for Europa. Alt bliver gjort klar inden, for at sikre at du får den bedste oplevelse som udvekslingsstudent nogensinde!

Udveksling: Sprog og kultur går hånd i hånd

Målet for en udvekslingsstudent er ikke kun at mestre et fremmed sprogs finesser. Du opnår også en forståelse for den kulturelle sammenhæng, der er vigtig når du har brug for at kommunikere. Jo længere du opholder dig i dit værtsland, jo dybere bliver din forståelse for kulturen. Det er en udfordring at leve i et andet sprog, men en udfordring som åbner dine øjne for en større verden. Uanset din alder eller din rejseerfaring, vil det give dig nye indsigter at leve som en lokal. Livet i hver region, hver by, hvert hjem har sin egen specielle nuance. Om nogle år vil du sikkert fortælle andre, hvordan det ændrede dit liv at blive udvekslingsstudent.

Tag på udveksling i udlandet

Der er mange måde at rejse, hvis du drømmer om at blive udvekslingsstudent. Mange unge vælger at rejse til på High School for at blive udvekslingsstudent i enten USA eller England, og opleve det naturlige studiemiljø i deres udvekslingsår. Hvis du er udvekslingsstudent over 18, kan du vælge at rejse i et sabbatår eller overveje om du kan inkludere det i et semester eller i dine ferier under din videregående uddannelse. Lige meget hvilke tanker du har gjort dig, så kontakt EF for at lære mere om hvordan man bliver udvekslingsstudent. Vi står klar til at hjælpe og finder frem til bedste løsning til dig.

Et år som udvekslingsstudent

Som udvekslingsstudent med EF har du mulighed for at se lige den del af verden du ønsker. EF er repræsenteret i mere end 18 lande på 5 kontinenter, hvilket betyder, at du kan finde lige den destination der passer dig bedst. EF har derudover medarbejdere året rundt på alle vores destinationer så du altid har den støtte du måtte have brug for. At være udvekslingsstudent med EF kan skræddersys efter dine behov hvad enten du ønsker en sommer i Oxford eller et helt år på en high school i USA - mulighederne er uendelige. Grib chancen! Oplev verden og en ny kultur samtidig med du tager din sprogkundskaber til nye højder. At være udvekslingsstudent er en uforglemmelig oplevelse så kontakt os idag for yderligere information.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.