Udvekslingsstudent på tysk

Lær at tale flydende tysk, mens nu nyder et nyt land som udvekslingsstudent på tysk. Tysk er et af de mest talte sprog i Europa, og er et praktisk sprog at kunne indenfor mange karrierer områder. Vi kan tilbyde dig at være udvekslingsstudent på tysk i kortere eller længere perioder uanset alder.

Udvekslingsstudent på tysk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Søg efter mest populære destinationer

Udvekslingsstudent på tysk

At blive udvekslingsstudent i tysk giver dig en kæmpe fordel i Europa. Der er flere som taler tysk som modersmål, end noget andet sprog i EU. Yderligere 80 millioner taler det som andetsprog, specielt i nabolande til Tyskland, Østrig og Schweiz. Små klassestørrelser, ekspert-undervisere og individuel opmærksomhed, gør dit ophold som udvekslingsstudent på tysk yderst fleksibelt og personligt tilpasset. Og fordi du lever i kulturen, kan du ikke undgå at blive mere flydende til at tale tysk. Når dit ophold som udvekslingsstudent på tysk slutter, vil du ha' smag for livet i Tyskland og motivation til at blive ved med at anvende dit tysk.

Tysk er mere almindeligt end mange ved

På grund af dit ophold som udvekslingsstudent på tysk, vil du opnå færdigheder i et sprog, som anvendes i mange lande og i mange sammenhænge. Tysk er det primære sprog i flere europæiske lande, og et vigtigt andetsprog i endnu flere. Det anvendes hyppigt i fremstilling og produktion, på grund af styrken hos nogle af Tysklands største firmaer i disse områder. At blive udvekslingsstudent på tysk, kan være vejen til at studere på et tysksproget universitet, eller en karriere i et multinationalt firma. Ved afslutningen af din studie-udveksling, vil du ha' en god ide' om hvorvidt du ønsker et liv i Tyskland eller ej.