Hvem er vi?

Hos EF Education First tror vi på, at verden bliver et bedre sted, når mennesker forsøger at forstå hinanden. Siden år 1965 har EF hjulpet millioner af mennesker med at se nye steder, opleve nye kulturer og lærer nye fænomener om verden og om dem selv.

At åbne verden igennem uddannelse og ny læring.

Vores eksperimenterende læringsprogrammer - fokuseret på sprog, rejser, kulturel udveksling og uddannelse - hjælper med at gøre drømme til virkelighed for mennesker i alle aldersgrupper og nationaliteter.

Er du interesseret i at vide mere om vores læringsprogrammer? Besøg vores programmer her.

Akademisk studie

Ungdoms-, universitets- og videregående- efteruddannelse

Vi tilbyder uddannelse på gymnasial-, universitets- og efteruddannelses niveauer. Studerende, som deltager og dimitterer fra vores skoleprogrammer, har foretrukket adgang til verdens bedste universiteter. Vi er også tilknyttet Hult International Buisness School, som er kendt for sin topplacerede MBA og bacheloruddannelser.

Uddannelsesrejse

Gør verden til dit klasserum

EF leder professionelt guidede ture til verdens største seværdigheder og landskaber. Rejseplaner kan skræddersyes til behovene hos lærere og elever på ethvert niveau: grundskolen, gymnasiet eller universitetet. Vi laver også eventyr og aktive ferier for nordamerikanske kunder i alle aldre og interesser.

Lær et sprog

Tal med verden i 10+ forskellige sprog

Et EF sprogkursus kan hjælpe dig med at snakke på engelsk og andre vidt udbredte sprog på verdensplan. Vi har fuld akkrediterede skoler i verdens mest spændende byer, såvel som English Live - verdens største online engelske skole.

Kulturel udveksling

Oplev livet som lokal borger

Vores udvekslingsprogrammer giver unge voksne chancen for at opleve Amerika som en indfødt, snarere end en turist. Værtsfamilier giver trygge og sikre hjem i typiske amerikanske samfund til vores gymnasieelever, der vælger at studere et år i udlandet.

Global rækkevidde

Med personale og lokationer i tidszoner rundt om i verden betyder dette enorm global tilstedeværelse, og at EF aldrig sover...

1965

Grundlagt i Sverige

100+

Lande/regioner

600+

Kontorer og skoler

En historie om industri først

I år 1965 tog Bertil Hult en gruppe svenske studerende med til Brighton, England. Idéen var simpel - studerende skulle lære engelsk, mens de rejste på ferie. Over 50 år senere, har millioner af mennesker skabt en mulighed for dem selv igennem EF.

 1. 1965
  Bertil Hult opfinder konceptet af at lære engelsk sprog på rejse.
 2. 1970’s
  Regeringens deregulering af flyrejser gør masseturisme mulig. EF åbner på mange nye markeder med programmer som kulturel udveksling for gymnasieelever.
 3. 1980’s
  EF lancerer uddannelsesrejser i USA og leverer undervisningstjenester til De Olympiske Lege for første gang ved Sommer-OL 1988 i Seoul.
 4. 1990's
  Internettet bliver offentligt tilgængeligt, og EF starter verdens største online sprogskole.
 5. 2000's
  EF åbner for videregående uddannelsesprogrammer og internationale kostskoler.
 6. 2010's
  EF og University of Cambridge samarbejder om at forske i sprogindlæring, og EF og FN arbejder sammen om at skabe et fælles globalt sommerskoleprogram.
 7. 2020's
  EF går fremtiden i møde ved hurtigt at opskalere innovationer inden for hybrid læring og samtidig indgå en historisk forpligtelse til CO2-neutralitet.
 8. 2023
  Vi er stolte af at være den officielle leverandør af sprogtræningstjenester til Rugby World Cup France 2023.

EF Indvirkning

Hos EF tilstræber vi at ændre verden til det bedre. Vores programmer hjælper med at udfordre skævheder, fremme empati og skabe bedre forståelse rundt omkring i verden.

Arbejde hos EF

Hvis, at rejse rundt i verden, at bane din egen vej og få en indflydelse på, hvilken form for karriere, som du ønsker, så er du netop den type af person, som vi søger.

En karriere hos EF kombinerer støtten og mulighederne fra en stor organisation med ånden og energien fra en lille virksomhed. Vi leder efter tænkere og gørere – kreative, samarbejdsvillige og motiverede mennesker, der er begejstrede for uddannelse, kommunikation og rejser.

Highlights

Opdateringer fra EF-verdenen

Find vores kontorer

Kom i kontakt med et af vores kontorer, lokalt eller på verdensplan, for at finde ud af, hvor langt EF kan tage dig.