Studere i udlandet

Studere i udlandet
4.9
1639
(1.639 bedømmelser)
4.9

EF hjælper dig til at komme til at studere i udlandet, lige meget hvor i verden du ønsker at rejse hen. Ved at kombinere sprogundervisning med studier i udlandet, kan du hurtigt gøre markante fremskridt, samtidig med du lærer en hel ny kultur at kende. Vi har 50 års erfaring med udenlandske studieophold. Med over 50 destinationer at vælge imellem kan vi helt sikkert også hjælpe dig med drømmen om at komme til at studere i udlandet.

Studere i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USAEngland
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: USAEnglandFrankrigAustralienTyskland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USAEnglandU.A.E.

Studer i udlandet

Hvis du ønsker at se hurtige fremskridt i dine studier, og samtidig gerne vil lære et nyt sprog og kultur at kende, findes der ingen bedre måde end at studere i udlandet. På denne måde bliver sproget en del af din hverdag, mens du også har tiden til at styrke dine faglige kompetencer. EF har erfaringen og ressourcerne, så du kan nå dine mål hurtigt, mens du får nye oplevelser og kommer helt ind under huden på den lokale kultur.

Hvad er mine muligheder for at studere i udlandet:

Du har et hav af muligheder for komme til at bo og studere i udlandet samtidigt, men det kræver du træffer nogle beslutninger først. Har du allerede en ide om, hvor i verden du gerne vil hen og læse? Eller er det dine kursusmuligheder og sproget som trækker mest i dig? Vi kan hjælpe dig med at finde den rette skole for dig lige meget hvor i verden du drømmer om at bo eller hvor længe du ønsker at studere der. EF samarbejder med universiteter over hele verden og kan derfor sikre studerende optagelse på mange populære destinationer. Omend du ønsker at studere i udlandet efter gymnasiet i et sabbatår eller tage en BA i et andet landt, kan vi hjælpe dig i gang. Når du studere med os får du samtidig et bevis på, hvad dit studie i udlandet har betydet for dine sprogfærdigheder i form af en akademisk portfolio med alle dine eksamensresultater, hvilket alt sammen er anerkendt af medarbejdere, universiteter og regeringer rundt omkring i verden.

Study Abroad - Hvor i verden kan jeg tage min uddannelse henne?

Verden er en åben bog, og du har heldigvis masser af muligheder for at komme til at læse i udlandet. Dog bør du forhøre dig hos dit uddannelsessted, hvis du ønsker at tage til udlandet og studere mens du læser på gymnasiet eller universitet herhjemme. Nogle universiteter er åbne for forskellige Study Abroad muligheder, men husk at undersøg om det er muligt at få merit for de fag du gerne vil læse i udlandet, og husk at ansøge om en forhåndsgodkendelse inden du rejser. Alternativt kan du vælge at tage de kurser du ønsker i dine ferier, holde et sabbatår eller vente med at studere i udlandet til efter gymnasiet, så du kan rejse uden problemer og få den erfaring som du ønsker.

Lige meget hvilket af EF's studieprogrammer du vælger, får du muligheden for at studere og møde andre motiverede medstuderende fra mere en 100 forskellige lande. Du får fascinerende nye venskaber, ser fantastiske steder og vil have det så sjovt, at dit studie i udlandet stort set ikke vil opleves som hårdt arbejde, når du lærer et nyt sprog.

Planlæg dine fremtidige studier i udlandet

At studere i udlandet har sine udfordringer, men vi støtter dig hvert skridt af vejen, så du er sikker på at du får det fulde udbytte af din studietid i udlandet. Det er nemlig en stor og omfattende beslutning at vælge at studere i længere tid i udlandet, og det er derfor vigtigt at du har gjort dig nogle nøje overvejelser allerede inden afrejse. Vær sikker på du ved, hvad du vil med din studietid i udlandet, hvad du vil læse og vær ikke bange for at spørge en studievejleder eller tidligere elever til råds inden du træffer din endelig beslutning. Vi er altid klar til en snak, og vender gerne dine muligheder for at tage til udlandet og studere med dig.

Hvordan ansøger jeg om at komme til udlandet for at studere?

Der er heldigvis mange indgangsvinkler til at komme til at læse i udlandet. Dog har mange skoler og universiteter en ansøgningsfrist for hvornår man tilmelde hvis man ønsker at komme ind på et bestemt kursus med start i f.eks. sommer eller vinter semesteret, også selvom de ligger i Europa. Vi kan hjælpe dig med at få en fordel til at søge ind på dit drømmestudie, og samarbejder med mange akkrediteret skoler verden over.

Kan du slet ikke kan vente med at komme afsted, så tilbyder vi heldigvis også sprogkurser fra 2 til 24 ugers længde og med opstart hver mandag året rundt!

Hvad koster det at studere i udlandet?

Der er stadig en del udgifter involveret med at ville læse i udlandet. Det er derfor vigtigt at have et overblik over dit økonomiske råderum allerede inden du tager afsted.

Der er dog heldigvis muligheder for at sikre sin indtægt mens man læser i udlandet. Hvis du er SU-berettig så kontakt evt. Su-Styrrelsen, og undersøg om du kan tage din SU med til udlandet. Alternativ er legater, sponsorater eller andet stipendium til uddannelse i udlandet også en god hjælp til at komme til ud i verden og studere. Alt efter hvor du skal studere henne i verden og hvad dit mål er, er der flere legater som du kan søge. EF tilbyder hvert år forskellige stipendier eller biddrag til elever, som har brug for økonomisk støtte til at tage et udvekslingsår. Alternativt kan du søge efter legater.

Studier i udlandet met EF

EF tilbyder mange forskellige programmer, der alle giver dig den unikke oplevelse det er at studere i udlandet. Alle programmer tilpasses dine personlige ønsker og målsætninger, hvad enten du ønsker et opfriskningskursus på 2 uger, et semester i udlandet eller komplet fordybelse gennem et 12-måneders kursusforløb. Vi kan med garanti hjælpe med at finde et kursus eller uddannelse i udlandet, og garanterer at du vil se en markant forandring når du studere i udlandet med os! Kontakt os eller læs mere for at opdage hvordan du kan tage dit første skridt mod at tage en uddannelse i udlandet i dag.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.