VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Studer i Frankrig

Hvordan kan du hurtigst og mest effektivt forbedre dit franske? Studer i Frankrig, naturligvis. Paris eller Middelhavet? Finere madlavning, verdensklasse kunst og imponerende arkitektur! Studer i Frankrig, og alt det – og meget mere – er indenfor rækkevidde.

Studer i Frankrig

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: NiceParis

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: NiceParis

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: NiceParis

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: NiceParis

Søg efter vores mest populære destinationer

Studer i Frankrig

Drømmer du om et helt år i Paris? Eller et par hyggelige sommeruger ved Middelhavet med franskundervisning? Så er vores sprogskoler i Frankrig, hvad du leder efter. Studer i Frankrig, hvor vi tilbyder en vifte af programmer, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne. Alle vores skoler er centralt placeret og udstyret med alt, du behøver for at lære med behag og komfort. Studer i Frankrig, hvor du kan vælge mellem alt fra et et to-ugers kursus til at ét-årige uddannelsesforløb. Her kan du forberede dig til din fransk-eksamen derhjemme eller fordybde dig i fransk madlavning, modeindustri eller kunsthistorie. Der er ubegrænsede muligheder.

Et hjem i Frankrig

Studer i Frankrig, hvor vi kan tilpasse din bolig til dine individuelle ønsker. Mange vælger at bo hos en værtsfamilie og tilbringer fri-aftener og -weekender sammen med den franske familie. Det er en tryg måde at få et indblik i fransk kultur og levevis og giver dig samtidig rig muliged for at snakke fransk. Andre foretrækker at bo i vores studenterboliger sammen med andre studerende fra hele verden. Det er et godt valg for dig, der sætter pris på privatliv og frihed og ønsker at deltage i de mange sociale aktiviteter. Studer i Frankrig, hvor du snakker fransk hver dag – uanset hvordan du vælger at bo.