Frankrig

Studer i Paris

Studer i Paris
4.9
534
(534 bedømmelser)
4.9

Studer i Paris - livet bliver ikke meget bedre end det. Om du planlægger en kort ferie eller et helt semester i Paris, vil denne romantiske by opfylde alle dine rejsedrømme. Studer i Paris, uanset om du blot vil bruge et par uger på at lære fransk eller et helt år på at fordybe dig i sproget og kulturen. Vi har et program, der tilfredsstiller dine behov.

Studer i Paris

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Frankrig
By: Paris

Studer i Paris

Studer i Paris og nyd den smukke franske skønhed, mens forbedrer dit franske sprog. Paris bugner med muligheder, hvor du kan udforske mode, historie, madlavning, historie og kunst. Studer i Paris og lev den franske livsstil, mens du tager daglig undervisning, der forbedrer dine kommunikationsevner. Du kan kombinere det med en ferie, eller du kan fokusere intensivt på studiet. Studer i Paris og du vil åbne døren til resten af Frankrig og Europa. Du bestemmer, hvor meget tid du ønsker at bruge på henholdsvis studiet og sightseeing i denne vidunderlige by.

Studielivet i Paris

Paris tiltrækker hvert år tusinder af studerende fra hele Frankrig og resten af verden. Studer i Paris, og du vil blive en af de studerende. Så kan du snakke løs med dine medstuderende på små caféer, finde unikke biografer i små gyder eller gå til koncerter i weekenderne. Mange vælger at tage et semester eller et helt studieår i Paris, for at blive en del af den parisiske livstil. Paris har et uendeligt antal af seværdigheder, men byen er også fyldt med smukke biblioteker, spændende historiske steder og unikke etniske kvarterer, hvor du vil føle, at du befinder dig i Vestafrika. Studer i Paris, og du vil have endeløse ting at lave, også udover at besøge Eiffeltårnet flere gange. Studer i Paris og kom og opdag byens spændende kunstnere og tænkerne fra mange årtier.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.