Alle EF programmer

Sprogrejser

Sprogrejser
4.8
1987
(1.987 bedømmelser)
4.8

Ønsker du at forbedre dine sprogfærdigheder, samtidig med du kommer helt tæt på en fremmed kultur og får masser af oplevelser? Vil du prøve noget nyt og anderledes i din sommerferie eller forbedre dit CV? Så er en sprogrejse uden tvivl den bedste løsning for dig. På en sprogrejse til udlandet vil du konstant være omgivet af sproget, du ønsker at lære, og du vil hurtigt opleve store sproglige fremskridt og en større selvtillid.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore

Sprogrejser for alle

Sprogrejser kan både være et kortvarigt boost af indlæring i løbet af f.eks. din efterårsferie eller et længere uddannelsesprogram, hvor du kan udvikle dig henimod at tale sproget flydende. På en EF sprogrejse får du en god kombination af sprogundervisning og fritid. Denne kombination giver dig tid til at gøre stabile fremskridt i dine sprogfærdigheder og nok fritid til at nyde din tid i udlandet på sprogrejsen, tage på udflugter og deltage i aktiviteter. Derfor er det en oplagt mulighed for mange børn og unge under 18 år at tage en sprogrejse i sommerferien, mens vores intensive rejser til voksne over 18 kan være den perfekte måde at når dine fremtidige studie- eller karrieremål.

Rejs til Brighton og deltag i udendørs gruppeaktiviteter, prøv forlystelser på marinaen og tag på udflugt til London. Du kan også en sprogferie til Barcelona og spise dig mæt i billig tapas, spille beachvolley på stranden og udforske det smukke Costa Brava. Vores studievejledere vil hjælpe dig med planlægningen af din sprogrejse, så den er tilpasset din alder, dine evner og dine mål.

Drømme bliver virkelighed under Sprogrejser med EF

En sprogrejse vil introducere dig til flere forskellige kulturer gennem dine medstuderende fra hele verden, der lige som dig ønsker at kombinere sprogundervisning med kulturelle oplevelser og masser af sjov. Derudover vil du også komme helt tæt på dit værtslands kultur, når du udforsker landet på arrangerede udflugter eller på egen hånd. På sprogrejser er der en god kombination af undervisning og fritid, så der er god tid til at have det sjovt med dine nye venner.

Vil du fange den perfekte bølge og tage surflektioner i Australien, vise dine bedste tricks i en fodboldturnering i England eller mærke vinden i håret på en bådtur i Frankrig? Grib chancen og få en oplevelse for livet i udlandet. Med sproghold fra 2 uger og op til et helt sabbatår for både unge og voksne, og med sprogrejsr til priser startende fra kun 7.700 kr, har vi helt sikkert den rette sprogrejse dig! Læs mere om vores kurser nedenfor.

Sprogrejser over hele verden

Vi er stolte over at være en af de største udbydere af sprogrejser i verden. Vi arrangerer sprogrejser for studerende på 50 destinationer over hele verden. Uanset om du er på udkig efter en sprogrejse til det pulserende og livlige London eller et mere udsædvanlig og eksotisk sprogophold i Sydafrika, vil du finde det her. Hvor har du altid drømt om at rejse hen, og hvilket sprog vil du lære?

Med EF kan du blive bedre til enten engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, japansk eller kinesisk. Uanset hvad du vælger, vil vi under hele din sprogrejse gøre alt for at give dig den bedste oplevelse. Dét, der gør os virkelig enestående, er, at vi ikke bare sender dig afsted og siger farvel. Vi er en af de eneste udbydere af sprogrejser, som er med dig hvert et skridt på vejen - fra du begynder planlægningen, til du er hjemme igen. Kontakt os allerede i dag, hvis du overvejer en sprogrejse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe og hvornår skal jeg booke en sprogrejse?

Varigheden af en sprogrejse afhænger af dine egne læringsmål. De, der allerede har eksisterende sprogfærdigheder, kan booke en 2 ugers sprogrejse til udlandet for at genopfriske det, de allerede har lært. Elever, der booker en måned lang sprogrejse, har større chance for at lære sproget mere intensivt og hurtigt i udlandet. De, der ønsker at fordybe sig fuldstændigt i sproget og lære det flydende, bør booke en sprogrejse på mindst tre måneder eller længere.  

Vores sprogkurser - som spænder fra 2 til 52 uger - har faste startdatoer og tilbydes på forskellige sprog og på forskellige niveauer. En sprogrejse kan dog skræddersyes nøjagtigt efter sprogrejsedeltagernes behov og mål.  

Sprogrejser kan finde sted i ferier og vare et par uger, eller de kan have til formål at opnå perfekte engelskkundskaber eller et certifikat og vare flere måneder eller endda et år. Vores erfarne vejledere hjælper dig gerne med at finde en rejse, der passer til enhver alder og til dine evner og mål. 

I hvilken alder kan jeg tage på en sprogrejse?

EF tilbyder vi skræddersyede sprogkurser i udlandet, der passer til alle mål - uanset alder, økonomiske muligheder og personlige interesser - 

Vores programmer giver dig mulighed for at vælge det kursusprogram, der passer bedst til dit eget skema uanset din alder og dine individuelle behov. Følgende sprogkurser er særligt populære: 

 • Børn 
 • Unge 
 • Skolebørn 
 • Studerende 
 • Voksne 
 • Seniorer 

Hvorfor er det værd at tage på en internationale sprogrejse?

I stedet for at lære hundredvis af ord og lære et nyt sprog kun i et klasseværelse tilbyder vores sprogrejser en unik fordybelse i sproget. Det er nemlig ikke for sjov a man siger, at det bedste sted at lære et nyt sprog er der, hvor det tales.  

Og det er sandt, for når du lærer et sprog i udlandet, så er du omgivet af det nye fremmedsprog døgnet rundt og er dermed nærmest tvunget til at omsætte din nyerhvervede viden til praksis. Takket være lektioner, online-øvelser og hverdagserfaringer er resultaterne synlige efter meget kort tid!  

Men det er på ingen måde den eneste fordel ved sprogrejser i udlandet, for du får samtidig også en intensiv fordybelse i værtslandet og dets traditioner og skikke. På denne måde udvikler du en forståelse for fremmede kulturer og får værdifulde interkulturelle færdigheder, samtidig med at du forbedrer dine sprogfærdigheder. Dette vil gavne både dine skolekarakterer og din karriere. 

Hvilken sprogrejse til udlandet er den rigtige for mig?

Vores EF sprogkurser er tilgængelige for studerende med avancerede sprogfærdigheder eller uden sprogfærdigheder overhovedet. Inden starten vurderer vi dine eksisterende kundskaber for at kunne placerer dig i den rigtige klasse. På den måde lærer alle deltagere sammen med andre studerende på samme niveau.  

Vores innovative og fleksible sprogstudierejser starter altid om mandagen og kan skræddersys efter deltagernes nøjagtige ønsker, interesser og mål. I alt tilbyder EF 17 forskellige kurser i hele verden. Hvilket af vores tilbud der er det rigtige for dig, afhænger af dine personlige mål.  

Hvis du ønsker at lære et sprog hurtigt, bør du vælge et Intensivkursus. For voksne og erhvervsfolk, der ønsker at fremme deres karriere, anbefaler vi vores særlige sprogkursus, hvor man bliver undervist i forretningsengelsk.  

Elever og studerende, der ønsker at søge ind på et universitet i udlandet og har brug for anerkendte sprogfærdigheder til dette formål, bør vælge vores eksamensforberedende kursus til Cambridge English-, TOEFL- eller IELTS-eksamen. 

Uanset om du vil fremme din karriere, forberede dig til en international sprogprøve eller opnå kulturelle kompetencer så kann en EF' sprogrejse være det helt perfekt valg for dig gennem tilvalgte valgfag. Nogle af valgfagene finder sted online og andre i et klasselokale. 

Hvad er en sprogrejse?

En sprogrejse er den perfekte kombination af sprogundervisning i udlandet og en ferie. I løbet af dagen bruger vores elever tid i klasseværelset sammen med andre sprogstuderende, hvor de lærer grammatik, ordforråd og udtale gennem interaktive øvelser, mens eftermiddagen bruges til at leve sproget intensivt uden for skolen. Det kann ligeledes være omvendt, hvor eftermiddagen bruges på undervsining og før frokost er uden program. 

Undervsiningsmateriale anvendes også direkte i forskellige situationer uden for skolen. Udflugter til lokale seværdigheder samt daglig kontakt med lokale garanterer hurtig indlæring. 

Hvor meget koster en sprogrejse med EF?

Prisen for en EF sprogrejse afhænger af en række faktorer - især kursussted, varighed og valg af indkvartering. Generelt starter prisen for en sprogrejse i Europa på omkring 10.000 DKK for destinationer som Malta og Spanien og omkring 12.000 DKK for destinationer som USA og Canada. Både indkvartering og måltider er inkluderet i prisen.  

Hvor meget hver enkelt sprogrejse koster, afhænger dog også af rejsetiden, destinationen, kurset og indkvarteringen. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om omkostningerne ved de forskellige sprogkurser på vores hjemmeside eller i vores gratis brochure, som du kan downloade online. 

Hvad er det maksimale antal deltagere på EF sprogkurser?

Det afhænger af det sprogkursus, du vælger. Generelt underviser vi dog kun i små klasser med højst 15 deltagere, og undervisningen ledes også af modersmålsundervisere. Hvis du ønsker mere opmærksomhed og intensitet på dit sprogkursus, kan du også booke individuelle lektioner med vores lærere. 

Du vil blive placeret i en passende gruppe fra starten i overensstemmelse med dit niveau. Hvis du i løbet af din sprogrejse føler, at dit indlæringstempo ikke længere passer til gruppens, vil det lokale team nemt sørge for, at du kan skifte til et andet kursus. Du kan også tage en kort sprogtest på forhånd for bedre at kunne vurdere dig selv! 

Hvor skal jeg bo under min sprogrejse?

Vi tilbyder fem forskellige indkvarteringsmuligheder på vores EF sprogrejser, afhængigt af destinationen - kvalitet og komfort er dog altid i højsædet.  

 • Værtsfamilie: Hvis du ikke kun ønsker at lære sproget i udlandet, men også at leve det, bør du vælge en værtsfamilie. På den måde får du indsigt i den lokale kultur, lærer taleudtryk og vender tilbage med en autentisk accent. Alle vores sprogkurser omfatter udgifterne til ophold hos en lokal værtsfamilie, herunder halvpension i hverdagene og helpension i weekenden. 
 • EF Campus: På nogle steder tilbyder vi muligheden for at bo direkte på sprogskolen. Eleverne bor sammen med andre elever fra over 100 lande og oplever et dynamisk campusliv. 
 • EF Residence: Deltagere, der ikke ønsker at bo direkte på skolen, men stadig ønsker at være tæt på byens centrum, kan booke et EF-residens som indkvarteringsmulighed på vores sprogrejser. Afhængigt af kursusstedet tilbyder kollegierne Wi-Fi, fælleskøkkener, en lounge og meget mere. 
 • Lejligheder: Studerende og især voksne foretrækker mere uafhængighed på en sprogstudierejse. Derfor tilbyder vi enkelt- eller dobbeltværelser i vores udvalgte lejligheder. 
 • Hoteller: Kursister, der ønsker at nyde komforten, privatlivets fred og allroundservice på en sprogrejse, kan også vælge at bo på et af vores partnerhoteller. 

Hvad laver man i fritiden med EF?

Da vores sprogkurser kan tilpasses individuelt, afhænger fritidsprogrammet af elevens ønsker. Generelt tilbyder vi sightseeing-ture, udflugter til nærliggende byer, sportsaktiviteter, netværksarrangementer og fester på alle vores destinationer. På denne måde får vores kursister mulighed for at opleve deres værtsland og komme i kontakt med andre sprogstuderende fra hele verden.  

Afhængigt af vores elevers interesser kan der naturligvis også bookes aktiviteter som spa-besøg, yogakurser, madlavningskurser eller endog vinsmagninger. På destinationer nær stranden er der vandsportskurser, og nogle destinationer har endda en privat beach club. Du kan finde flere oplysninger og detaljer om de forskellige sprogrejser på vores hjemmeside. 

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.