Sprogrejser på japansk

Sprogrejser på japansk
4.6
1226
(1.226 bedømmelser)
4.6

Vores sprogrejser på japansk vil forbedre dine sprogevner, men også give dig mulighed for at fordybe dig i en gammel kultur med fokus på ære og tradition. Mød nye venner fra alle verdens hjørner og nyd tiden, som du får til at udforske det smukke øhav. Vores sprogrejser på japansk giver dig chancen for at opdage alle de spændende sider af Japan.

Sprogrejser på japansk

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan

Udforsk vores destinationer

Sprogrejser på japansk

På vores sprogrejser på japansk vil du både lære sproget og få udvidet din horisont. Her kan du opleve forunderlige landskaber og uforstyrrede templer. Vi vil introducere dig for japansk kunst og kultur, der vil pirre din nysgerrighed, og vi vil hjælpe dig med at lære sproget, så du hurtigt bliver klar til at bevæge dig rundt på egen hånd. På alle vores sprogrejser på japansk bliver du en del af et positivt og konstruktivt indlæringsmiljø, sammen med motiverede medstuderende fra hele verden .

Uforglemmeligt eventyr

Japan er et land med en stolt og fascinerende historie. Men det er samtidig et land, der spiller en afgørende rolle i det moderne, globale verdensbillede. Det er et land, hvor gammelt og nyt mødes. Hvor traditionerne lever side om side med det nye. Gennem de sidste årtier har landet været førende indenfor teknologi og moderne industri. På vores sprogrejser på japansk vil du benytte disse nye og innovative teknologier i undervisningen, så du kan lære sproget hurtigt og effektivt. Samtidig sørger vi for, at du får lejlighed til at gå på opdagelse i Japan og opleve den tidsløse kultur. Vi arrangerer udflugter til attraktioner i Tokyo og hjælper med at planlægge ture til resten af landet. Der er meget, du bør se og prøve, når du tager på en af vores sprogrejser på japansk.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.