Sprogrejser til Japan

Sprogrejser til Japan
4.9
947
(947 bedømmelser)
4.9

På en sprogrejse i Japan vil du lære meget mere end japansk. Japan giver dig en fascinerende blanding af det nye og det gamle, hvor du kan lave alt fra at se en sumo brydekamp til at spille de seneste videospil. Kig efter en sprogrejse i Japan for at se hvad Japan kan tilbyde netop dig.

Sprogrejser til Japan

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Udforsk vores destinationer

Sprogrejse til Japan

Der er ingen bedre måde at finpudse dine japanske sprogevner end ved at tilmelde dig en sprogrejse til Japan. Dette er måden at blive tryg ved at tale sproget, uanset som du kun har nogle få uger eller et helt år til det. Vores sprogkurser hjælper dig til at blive flydende på ingen tid, mens du kan opleve spændende seværdigheder og kulturen i Japan. Dine japanske venner vil blive chokeret, når de hører dig bestille mad og læse subway skiltene uden problemer. Men hvad er hemmeligheden bag successen på vores sprogkursus: klasseundervisning kombineret med hverdagssituationer, hvor du kan bruge alt det lærte. Hvem kan modargumentere det?

Vælge den rette indkvartering

Hvis du er klar til eventyr og klar til at planlægge din sprogrejse til Japan, er det første spørgsmål, hvor du skal bo. Vi har to indkvarteringsmuligheder, som passer til forskellige behov. Den første er hos en værtsfamilie, hvilket giver dig chancen for at fordybe dig i det japanske sprog og kulturen, mens du bor hos en lokal familie. Du kan starte dagen med en varm skål miso-suppe, mens du bruger dine lærte sprogevner, når du taler med din værtsfamilie. Den anden mulighed, hvis du ønsker mere selvstændighed, er at bo i en lejlighed i midtbyen. Herfra kan du nyde de moderne faciliteter og bo med studerende fra hele verden.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.