Sprogrejser til Tokyo

Sprogrejser til Tokyo
4.8
549
(549 bedømmelser)
4.8

Vores sprogrejser til Tokyo vil virkelig hjælpe dig med at arbejde på dine japanske sprogevner. I din fritid kan du tage på opdagelse i Tokyos små kvarterer, hvor du vil finde en god blanding af det moderne og det traditionelle. Du vil uden tvivl vende hjem fra vores sprogrejser til Tokyo med ny motivation til at forbedre dit japanske.

Sprogrejser til Tokyo

Sprogrejser til Tokyo

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Sprogrejser til Tokyo

Vores sprogrejser til Tokyo er en mulighed for at lære japansk og opleve Japans pulserende hovedstad. Uanset om du er nybegynder eller velbevandret udi det japanske, kan vi tilbyde et kursus, der passer til dit niveau og dine ambitioner. På vores sprogskole er alle underviserne veluddannede og benytter de nyeste, interaktive undervisningsmetoder. Her taler du japansk lige fra starten i samtaleøvelser med dine medstuderende. Dermed bliver du hurtigt klar til at øve dig med de lokale udenfor sprogskolens trygge rammer. Når du ikke modtager undervisning, er det blot at træde ud af døren, og du befinder dig midt i denne fascinerende storby, hvor du kan finde alt fra små vogne, der sælger nudler, til verdensklasse sushi-restauranter. På vores sprogrejser til Tokyo er det japanske køkken, sproget og kulturen indenfor nem rækkevidde.

Lev den japanske kultur hver dag

Der findes ingen bedre måde at blive dus med japansk sprog og kultur end på en af vores sprogrejser til Tokyo. Her kan du enten bo hos en japansk familie eller i en af vbore sstudenterboliger. Hos en værtsfamilie får du serveret autentisk, japansk mad og gode råd om, hvad du skal se og opleve. I vores studenterboliger bor du side om side med studerende fra hele verden og er mere fri og uafhængig. Uanset hvilken boform du vælger, har du rig mulighed for at øve dit japanske hver dag og tage på opdagelse i Tokyo og Japan. På vores sprogrejser til Tokyo er der tid til at lære både sproget og kulturen.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.