Sabbatår i udlandet

Sabbatår i udlandet
4.9
1690
(1.690 bedømmelser)
4.9

Et sabbatår - også kendt som Gap Year i udlandet - åbner mange nye perspektiver og styrker din personlighed. Et sabbatår i udlandet giver dig den enestående mulighed for at bryde ud af din hverdag! På en sabbatår rejse vil du få mulighed for at opdage nye lande, få interkulturelle fårdigheder og fordybe dig i nye kulturer. Uanset om du rejser til USA eller Australien, kan du være sikker på, at du vender hjem med fremragende sprogfærdigheder.

Sabbatår i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USAEnglandIrland
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Rejse i Sabbatår

Hvad med et par måneder i Miami, hvor du kan slappe af, surfe og nyde dagene med nye venner fra hele verden? Eller hvad med at rejse et akademisk år til London og optimere dit CV ved at arbejde i dybden med det engelske sprog og opnå adgang til et britisk universitet? Du kan også gå i en anden retning og udføre frivilligt arbejde i udlandet som en del af dit sabbatår. Uanset hvad du er til, kan en rejse til udlandet i dit sabbatår være en god løsning til at få ny livsenergi og finde inspitationen til dit næste skridt fremad!

EF har mange muligheder at finde den helt rette løsning til din fremtidige sabbatår rejse. Hvis du er til varme, kan du vælge at rejse til solrige Málaga, eksotiske Playa Tamarindo eller billedskønne Honolulu. Du kan også opleve storbylivet og studere eller arbejde i USA som Au Pair. Uanset hvilken destination du vælger at rejse til, kan du være sikker på, at du kommer hjem fra dit udlandsophold med forbedrede sprogkundskaber, en dyb kulturel forståelse, en mere selvsikker udgave af dig selv og uforglemmelige minder.

Sabbatår i udlandet

Sabbatår i udlandet vil blive en af de bedste oplevelser i dit liv. Vil du have en pause fra uddanelse og væk fra hverdagen, bør du overveje om en sabbatår rejse måske er løsningen for dig? I dit sabbatår rejser du ud for at lære nye ting og få nye perspektiver på livet. En sabbatår rejse behøver ikke kun være ren backpacking eller rundrejse – hvad med at kombinere rejse i sabbatåret med et sprogkursus, og få redskaber til at mestre et nyt sprog og forstå en ny kultur?

EF’s sabbatår i udlandet tillader dig at fordybe dig i en kultur samtidig med at dygtige sprogundervisere hjælper dig til en dybere forståelse af sproget. Du vil have masser af fritid i dit sabbatår til at dyrke andre sjove aktiviteter, tage på udflugter og møde nye mennesker. Du vil få en tryg base med andre elever, hvis sabbatår rejse også handler om at opleve verden og møde mennesker.

Sabbatår rejser for alle aldre:

High School exchange udveksling i dit sabbatår

Sabbatår i udlandet før gymnasiet

Sabbatår efter folkeskolen: High school eller studieår i udlandet

Sabbatår fra studiet

Sabbatår i udlandet for voksne

Praktikophold i sabbatår for studerende

Derfor skal du tage et sabbatår i udlandet

Hvis du elsker at rejse og ønsker tilbringe dit sabbatår i udlandet, kan du kombinere rejser og oplevelser med at lære et andet sprog. Sabbatår rejser er en af de mest effektive måder at lære et nyt sprog. Ved at gå på en sprogskole i udlandet forbedrer du dine sprogkundskaber gennem sprogundervisning og ved at være omgivet af sproget hele tiden. Uanset hvor du vælger at rejse hen og studere, vil et udlandsophold i dit sabbatår lære dig at forstå og værdsætte andre kulturer. Du vil både få indsigt i dit værtslands kultur gennem de lokale indbyggere, men du vil også få kendskab til andre kulturer gennem dine internationale medstuderende. Under din rejse i dit sabbatår vil du også opnå personlig udvikling ved at springe ud i nye udfordringer hver dag og lære at stå på egne ben.

Fleksibilitet og støtte under dit sabbatår

Hvert sabbatår i udlandet er enestående og unikt. Brug din pause fra studierne i Danmark på at opleve de mest fantastiske steder i verden, få nye, tætte venner og udvikl dig personligt. Med et sabbatår i udlandet er der uendeligt mange muligheder. Ud over at lære et nyt sprog, et nyt land og nye mennesker at kende, kan du også vælge at fordybe der i dine interesser og udvikle dem endnu mere. Om du vil studere, arbejde eller være frivillig under dit sabbatår er helt op til dig!

Når du har taget beslutningen om at tilbringe et sabbatår i udlandet, er det tid til at begynde at planlægge alle detaljerne for din sabbatår rejse. Dine ønsker samt dit nuværende sprogniveau og alder vil udgøre rammerne for dit sabbatår. Vi vil rigtig gerne dele vores erfaring og guide dig gennem processen. Vi vil vejlede dig med fokus på din personlighed og dine mål, så du kan skabe rammerne for det bedste sabbatår for dig.

Vil du i dit sabbatår rejse til udlandet og fordybe dig i et nyt sprog?

Uanset hvor gammel du er eller hvad dine interesser og mål er - et sabbatår i udlandet er en sand berigelse for dig og dit CV. At få erfaring i udlandet, perfektionere dine sprogkundskaber, finde dig selv eller bare opdage verden og have det sjovt - årsagerne til et sabbatår i udlandet er så forskellige som mulighederne. De mest populære muligheder for en rejse i sabbatår omfatter alt fra High School udvekling til sprogkurser og praktikophold. Sabbatår efter studentereksamen byder på valgmuligheder som f.eks. sprogkurser i udlandet, et sprogår eller endda et au pair ophold. Uanset hvilken rejse sabbatåret skal byde på, vil EF hjælpe dig med at gøre dit sabbatår i udlandet til en af de mest spændende oplevelser i dit liv. Tag springet og book dit sabbatår i udlandet med EF!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.