Sprogkurser i udlandet

Sprogkurser i udlandet
4.9
1972
(1.972 bedømmelser)
4.9

Sprogkurser kommer i mange varianter, men ønsker du virkelig at rykke dit faglige niveau, er du nødt til at fordybe dig og være omgivet af sproget hele tiden – dette er kun muligt gennem sprogkurser i udlandet. Et Sprogkursus i udlandet vil udover at være en fantastisk oplevelse betyde, at du kommer hjem med forbedrede sprogkundskaber og helt ny selvtillid i forhold til at tale sproget.

Sprogkurser i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand

Sprogkursus i udlandet

Oplev den totale fordybelse i sprog og kultur, og mød samtidig nye venner fra hele verden på et af vores mange sprogkurser i udlandet. Mulighederne er uendelige og vi har både sprogkurser for voksne og unge, fra korte sprogkurser i sommerferien til længere kursusophold under et sabbatår, så er der helt sikkert et kursus der passer til lige præcis det du søger.

Sprogkursus

Du har sandsynligvis prøvet sprogkurser før. Så du forstår vigtigheden af at finde det rette sprogkursus med de rette undervisere, når du skal lære sprog. På et af vores fantastiske sprogkurser i udlandet vil vi ikke kun sørge for at du får en kontinuerlig fremgang, men også forøge din nysgerrighed, motivation og effektivitet som studerende.

Vi tilbyder sprogkurser i udlandet til mere end 50 destinationer over hele verden, så du vil kunne prøve kræfter med vores spændende italiensk kursus i Rom eller prøve et anderledes japansk sprogkursus i hæsblæsende Tokyo. At tage på et engelsk kursus i udlandet er stadig meget populært, og vi tilbyder sprogkurser på engelsk i forskellige lande og tilbyder endda mulighed for online engelskkurser. Uanset om du ønsker franskundervisning for at studere i udlandet i helt år på et universitet, eller du er på udkig efter en engelsk sprogskole nær stranden til sommerferien, så har vi sprogkurser som vil hjælpe dig med at nå dine mål i dit eget tempo.

Sprogkurser i udlandet med EF

Vi tilbyder også mange andre sprog på vores mere end 50 skoler verden over. EF Education First er verdens største private uddannelsesorganisation og giver dig muligheden for at lære sprog i udlandet efter vores helt egne indlæringskoncepter. EF blev grundlagt i 1965, og arrangerer high school ophold og sprogkurser i udlandet for studerende i alle aldre og på alle niveauer. Kontakt os i dag og lær sprog i udlandet med EF!

Få succes på et sprogkursus i udlandet

Når du vælger dine sprogkurser, så husk at for at kunne opnå dine sproglærings-mål, er du nødt til at overveje forskellige faktorer. For det første; det tager tid at lære et sprog ordentligt. Afhængig af dit nuværende niveau, skal du vælge sprogkurser af den rette varighed til at opnå det niveau du ønsker.

For det andet; at lære et sprog kræver øvelse. Lige meget om du leder efter et sprogkursus for voksne eller børn, så findes der ingen bedre måde at få selvtillid i at tale et sprog, end ved at tag et sprogkursus i landet, hvor det tales lokalt. Det betyder, at du vil gøre betydeligt hurtigere fremskridt, hvis du f.eks. tager spanskundervisning i Spanien eller dit tysk kursus i Berlin, da du kommer til at bruge sproget dagligt.

For det tredje; det kræver engagement at lære et sprog. Vi engagerer os i at hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale, men dit engagement til vores uddannelse er mindst lige så essentielt for at du når dine læringsmål!

Sprog i udlandet

Lær sprog på et sprogkursus i udlandet og styrk dine kompetencer på en hurtig og effektiv måde. Der kan være mange grunde til at mange ønsker at studere et sprog. Omend du vil finpudse din engelske sprogfærdigheder eller du gerne vil kunne blære dig med at kunne noget ekstraordinært som at have taget et japansk sprogkursus eller kunne kinesisk, så kan en sprogrejse sikre dig den forståelse du mangler.

Der findes ingen bedre steder i verden at lære sprog end der hvor sproget tales. Lær engelsk på en af vores engelsksprogede skoler i USA, Storbritannien, Canada, Australien m.fl.

Hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang, så besøg vores blog med gode råd, og Lær engelsk endnu hurtigere!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.