Sprogkurser

Sprogkursus i New Zealand

Sprogkursus i New Zealand
4.9
795
(795 bedømmelser)
4.9

Et engelsk sprogkursus i New Zealand er et storslået eventyr. New Zealand ligger fjernt fra alle andre steder og er det perfekte sted at komme lidt væk fra det hele. Du vil møde andre eventyrlystne kursusdeltagere fra hele verden og, naturligvis, lære engelsk. Hver mandag starter et nyt sprogkursus i New Zealand, så dit ophold her kan nemt tilpasses din personlige køreplan.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Udforsk vores destinationer

Sprogkursus i New Zealand

New Zealand har samme størrelse som Japen og Storbritannien, men har derimod kun fire millioner indbyggere, hvilket er færre end London og Tokyo. Det er en god grund til at tage vores sprogkursus i New Zealand. Først og fremmest har landet uden tvivl et af de smukkeste naturlandskaber i verden med frodige skove, majestætiske fjorde og et unikt dyreliv. Derudover er der den spændende maori kultur som stammer fra landets indfødte. Du vil opleve mange forskellige kulturer fra tidligere indvandrere fra Stillehavet, Asien og Storbritannien. New Zealand er et anderledes sted at tage et sprogkursus, men det gør det bare endnu mere spændende.

Studer engelsk i New Zealand

New zealændere er også ofte kaldt" Kiwis", og de taler engelsk med en unik og charmerende accent. På vores sprogkursus i New Zealand vil du forbedre dit engelske sprog, mens du studerer i et venligt, imødekommende miljø. Vi har sprogkursus i New Zealand på forskellige niveauer med både almen engelskundervisning eller mere specialiseret fokus afhængig af dine målsætninger. Vores erfarne undervisere i New Zealand vil hjælpe dig med at nå dine mål, uanset om du ønsker at forbedre dit sprog til en fremtidig karriere eller bare studere et rart sted, mens du finpudser det. I løbet af vores sprogkursus i New Zealand kan du også forberede dig på en certificeret engelskeksamen eller tage et praktikophold i en lokal virksomhed.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.