New Zealand

Sprogkursus i Auckland

Sprogkursus i Auckland
4.7
518
(518 bedømmelser)
4.7

Efter et sprogkursus i Auckland, vil du blive overrasket over hvor meget større selvtillid du vil ha' ved at tale engelsk. Du vil også se nogle af Jordens mest fantastiske steder: huler med glødeorme og varme kilder, er almindelige på New Zealands nordlige ø. Du vil få minder for livet under et sprogkursus i Auckland.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Sprogkursus i Auckland

Hvis du kan lide havudsigt og at befinde dig et godt stykke fra asfaltvejen, så er et sprogkursus i Auckland lige noget for dig. Læs lektier på stranden til hverdag og tag på gletsjer-vandring i weekenden. Her kan du lære at sejle. Du kan shoppe i de fine forretninger på High Street og Queen Street eller gå på loppemarked i Avondale. Og så bør du opleve en rugby-kamp på Eden Park. Vores sprogskole i Auckland er centralt beliggende, hvilket gør det nemt at udforske de lokale attraktioner. På sprogkursus i Auckland er det et eventyr at lære engelsk.

Noget for enhver smag

Sprogkursus i Auckland er et godt valg til alle, der vil lære engelsk – lige fra ham, der blot er ude efter at få opfrisket sit skoleengelsk til hende, der arbejder på at tale engelsk flydende. Vores populæreste kursus er intensivt med seks undervisningstimer om dagen. Det er nok til at gøre hurtige fremskridt – selv hvis du kun er her i kortere tid. Vi tilbyder også mindre intensive forløb, hvor du for eksempel har eftermiddagene fri til at opleve Auckland og New Zealand. Vi har special-kurser til dig, der vil forberde dig på en eksamen eller vil søge om optagelse på et new zealandsk universitet. På sprogkursus i Auckland vil du gøre store fremskridt - uanset hvilket niveau du er på.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.