Sprogkursus i Malta

Sprogkursus i Malta
4.9
870
(870 bedømmelser)
4.9

Dit engelske sprogkursus på Malta, vil føles som en ferie. Fra Middelhavets vand til det funklende natteliv, tiltrækker Malta hvert år studerende fra hele verden. Vores sprogkursus på Malta, er den perfekte mulighed for at blande sprogundervisning i verdensklasse med livsstilen fra et ferie-paradis.

Sprogkursus i Malta

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Malta
By: St. Julians
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Malta
By: St. Julians
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Malta
By: SliemaSt. Paul's BaySt. Julians
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Malta
By: St. Julians
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Malta
By: St. JuliansSliemaSt. Paul's Bay

Sprogkursus på Malta

Selvom Malta ligger ved Middelhavets kyst tæt på Sicilien, er landets sprog engelsk. Det gør denne idylliske ø til et perfekt sted at tage et engelsk sprogkursus. Vores sprogkursus på Malta bruger den nyeste teknologi og accelererende undervisningsmetoder, som vil gøre dig selvsikker i sproget. I fritiden kan du øve dine sprogevner med de lokale eller de mange turister, som hvert år besøger øen. Det vil ikke føles som skole, når du tager vores sprogkursus på Malta, selvom dine sprogevner tydeligt og hurtigt vil forbedres.

Mere end bare strande og sol

Vores sprogkursus på Malta tilbyder mange andre aktiviteter end at ligge og stege i solen ved de smukke strande. Nogle af landets tempel ruiner er fra før de egyptiske pyramider. Der er flere muligheder for shopping samt et vibrerende natteliv. Eller er du vild med sport? Prøv eller se fodbold, vandpolo, rugby eller flere forskellige slags vandsport. Tag på vores sprogkursus på Malta, mens der er karneval, hvis du virkelig ønsker at få en unik, lokal kulturoplevelse. Her kan du tage til maskeballer, parader og selvfølgelig overdådige fester i månens skær.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.