Tyskland

Tysk sprogkursus i Berlin

Tysk sprogkursus i Berlin
4.8
444
(444 bedømmelser)
4.8

Et tysk sprogkursus i Berlin er den perfekte måde at klare dette svære sprog på. Hvis du har haft svært ved at huske ordforrådet og mestre bøjningerne, er det ved at være på tide at bruge dine tyske kundskaber på et mere praktisk niveau. Et tysk kursus i Berlin vil lade dig fordybe dig i sproget og give dig mere selvtillid i dine evner.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Tyskland
By: Berlin

Dyk ned i Berlin

Lige meget om du befinder dig på Brandenburger Tor eller på Schloss Charlottenburg, vil dit sprogkursus i Berlin giver dig chancen for at se på en overflod af kulturelle relikvier og seværdigheder, hvis lige du ikke finder i resten af verden. Igennem dit sporgkursus og din nye forståelse af sproget, vil du nemlig får en hel ny forståelse alt hvad du ser. Hvis du tilmelder dig et tyskkursus i Berlin, får du samtidig nem adgang til forskellige monumenter på grund af vores skole centrale beliggenhed. Når du først begynder at udforske dine omgivelser, vil du kunne finde fantastiske restauranter, der tilbyder kulinarisk oplevelse i verdensklasse, og finde fornemme skatte i den underjordiske kunstscene, som Berlin er så kendt for. På dit sprogkursus i Berlin, vil du træde ud af din komfortzone, men i stedet opleve den fulde kulturelle forståelse i byen og sproget.

Det bedste sted for er sprogkursus i Berlin

På vores tysk kursus i Berlin vil du blive undervist i vores moderne klasseværelser med den nyeste sprogindlæringsteknologi. Vores skole i Berlin er helt ny, og placeret midt i det populære studenterkvarter, hvor du med sikkerhed vil møde nye venner blandt de andre oplagte studerende. Tyske sprogkurser i Berlin fokuserer særligt på at forbedre dine kommunikationsevner for at give dig større tillid, også når du er uden for klasseværelset. Der vil også være tyske lektioner i vores sproglaboratoriet, hvor vores online tysk kurser bl.a. administreres. Når du tager et sprogkursus i Berlin, lærer du hurtigere og med større intensitet, end du nogensinde ville kunne derhjemme. Hvorfor vente? De endeløse muligheder, som vores tyske sprogkurser i Berlin tilbyder, er inde for din rækkevidde.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.