Sprogkurser

Sprogkursus i Irland

Sprogkursus i Irland
4.8
711
(711 bedømmelser)
4.8

Et sprogkursus i Irland, er det perfekte valg, hvis du ønsker at forbedre dit engelsk i Europa, og samtidig undgå de mest almindelige destinationer. Uanset hvilket sprogkursus i Irland du vælger, kan du studere og fordybe dig i lokal-relevante emner som Irlands historie, folklore og musik.

Sprogkursus i Irland

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

Udforsk vores destinationer

Sprogkursus i Irland

Når du tager et sprogkursus i Irland, vil du forbedre dit engelske sprog i landet hvor nogle af de mest berømte forfattere er født. Irlands musik havde indflydelse på W.B. Yeats' poesi, landets floder og bylandskaber inspirerede James Joyce og irske ordsprog havde betydning for Samuel Becketts dramaer. Irlands byer bugner med kulturelle muligheder for studerende og kendte universiteter såsom Trinity College trækker intellektuelle til sig fra hele verden. I løbet af vores sprogkursus i Irland vil du lære om giganten Finn MacCool eller den legendariske helt Cuchulain. Alt dette imens du forbedrer dine sprogevner i landet, der er badet i historie, musik og myter.

Mere end grønne dværge

Du kender måske Irland som landet med dværge, shamrocks, Blarney-stenen og St. Patrick. Men du vil lære meget mere på vores sprogkursus i Irland. Udforsk Irland og lær om den keltiske indflydelse. Bo i historiske Dublin, som i øjeblikket gennemgår en moderne forvandling. Mens du er her, kan du besøge det nationale galleri, Trinity College eller Guinness Store House, hvor Irlands berømte øl kommer fra. Find ud af, hvordan Irland i øjeblikket vokser som både intellektuel- og kunstdestination. På vores sprogkursus i Irland, vil du forbedre dit engelske, mens du lærer om denne unikke del af Europa.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.