Sprogkursus i Dublin

Sprogkursus i Dublin
4.9
561
(561 bedømmelser)
4.9

Et sprogkursus i Dublin er en sjov måde at lære at tale engelsk på, samtidig med at du tilbringer tid i udlandet. Dublin har mange studerende og en venlig, imødekommende atmosfære, så byen er det perfekte sted til et engelskkursus. Du kan ta' et kortvarigt sprogkursus i Dublin, men vi har også ophold som varer et helt skoleår.

Sprogkursus i Dublin

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

Sprogkursus i Dublin

Vores sprogkursus i Dublin tilbyder dig en autentisk irsk oplevelse, mens du forbedrer dine sprogevner. Vores undervisning foregår i hjertet af byen og giver dig adgang til fascinerende historiske seværdigheder og smukke haver. Dublin er en by, hvor det gamle er mikset med det nye. Du kan se Dublins slot, som stammer fra 1204. Bagefter kan du besøge The Monument of Life, som er et helt nyt kendetegn i byen og rækker op mod skyerne, som et tegn på moderne tider. Du vil befinde dig midt i både gammel historie og ny teknologi på vores sprogkursus i Dublin.

Moderne erhvervsliv i historiske Dublin

Der er ikke kun meget historie at finde i Dublin. Byen er også et knudepunkt for internationale firmaer, hvilket gør det et ideelt sted at tage et sprogkursus. Microsoft, Google, Facebook, Twitter og Amazon er bare nogle af de kæmpe firmaer med kontorer i Dublin. Derfor er der fantastiske muligheder indenfor mange felter, hvis du ønsker at fremme dine karrieremuligheder. Du kan sågar kombinere dit sprogkursus med et praktikophold i et irsk firma i Dublin. Med vores sprogkursus i Dublin, vil du blive selvsikker og udvikle sprogevner, som du kan bruge i din fremtidige karriere.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.