VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogkursus i Spanien

Ta' dine spanske evner til det næste level på et sprogkursus i Spanien. I Spanien har vi spanskkurser på alle niveauer, med mange forskellige tillægspakker, som for eksempel professionelle praktikophold, eksamensforberedelse eller projekter for frivillige, som du kan deltage i mens du lærer spansk. Og da der starter et sprogkursus i Spanien hver mandag, kan du med garanti passe det ind i dit program.

Sprogkursus i Spanien
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga

Søg efter vores mest populære destinationer

Sprogkursus i Spanien

Et sprogkursus i Spanien er det bedste valg, hvis du vil lære spansk og virkelig vil have sprogevner, som kan bruges. Du kan vælge undervisning med fokus på fagsprog, forberedelse til en eksamen eller bare almen spanskundervisning. Vi har spanskkurser i Spanien til måde børn, unge og voksne, og modtager studerende på alle niveauer. Du vælger selv, hvor intensivt et kursus du ønsker. Vores sprogkursus i Spanien begynder flere tidspunkter på året, så du kan vælge, hvornår er bedst for dig. Du får utrolig meget ud af din tid på et sprogkursus, uanset om det er for to uger eller et helt år. Du vil vende hjem fra vores sprogkursus i Spanien med en helt ny forståelse af landet og med langt mere selvsikker i at bruge spansk i alle situationer.

Hvorfor lære spansk i Spanien?

Spanien er det idelle sted at tage et spanskkursus, da det er sprogets oprindelsessted. Du kan virkelig kaste dig ud i sproget ved at bruge det både inden- og udenfor klasseværelset. Du kan ikke få spanskundervisning derhjemme, der matcher vores sprogkursus i Spanien. I Spanien kan du høre, hvordan folk bruger sproget i hverdagen. Du vil lære spansk hurtigere og det vil uden tvivl forbedre dine evner til at snakke og forstå spansk. Vi tilbyder sprogkurser på spansk mange forskellige steder i Spanien, så du kan lære om alle områdernes unikke kulturer. Du vil vende hjem med bedre spanskkundskaber og bekendstskab til landet, som sproget stammer fra.