Spanien

Sprogkursus i Barcelona

Sprogkursus i Barcelona
4.9
612
(612 bedømmelser)
4.9

Tag et sprogkursus i Barcelona, og gør dit spanske bedre, samtidig med at du lærer Spaniens næststørste by at kende. Barcelona er en livlig, historisk by, med et internationalt omdømme og er en populær turristdestination i Europa. Uanset hvilket sprogkursus i Barcelona du vælger, kan det skræddersyes til at passe med din tidsplan.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Barcelona

Barcelona Sprogkursus

Et sprogkursus i Barcelona kan få drømme til at gå i opfyldelse. Vil du studere på et spansk universitet? Har du ambitioner om en karriere indefor international handel? Drømmer du om at bo ved Middelhavet? Eller om at se FC Barcelona spille på Nou Camp? Eller måske vil du “bare” lære et verdenssprog, bo i et andet land og have nye venner? Med en bred vifte af kurser på alle niveauer, til studerende i alle aldre, er vi stolte over at kunne tilbyde skræddersyede kursusforløb til enhver smag og ethvert behov. Tag på sprogkursus i Barcelona og lær spansk sammen med folk fra hele verden. Måske din drøm går i opfyldelse.

Hvor skal jeg bo i Barcelona?

Langt de fleste forhold omkring et sprogkursus i Barcelona kan tilpasses dine individuelle behov og ønsker - inklusive hvor du skal bo. Uanset om du er på en to-ugers sprogferie eller tager et sabbatår i det spanske, kan du enten bo hos en værtsfamilie eller i en af vores studenterboliger, side om side med dine medstuderende. En studenterbolig giver frihed og uafhængighed samt muligheden for at knytte venskaber med folk fra hele verden. Og så bor du midt i byen, tæt på sprogskolen. Vælger du at bo hos en spansk familie har du mulighed for at spise autentisk, hjemmelavet mad, opleve spansk kultur indefra og snakke spansk selv når du er “hjemme”. På sprogkursus i Barcelona er det dig, der bestemmer.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.