Sprogkursus på spansk

Sprogkursus på spansk
4.8
1180
(1.180 bedømmelser)
4.8

Havde du ikke spanskundervisning i skolen eller føler du, at du mangler det sidste for at tage dine spanskkundskaber op på et højere niveau, så er et spansk sprogkursus det rette valg for dig. Du lærer mest og fanger hurtigt sproget med undervisning i Spanien eller Costa Rica, hvor spansk tales lokalt. Få en unik mulighed for at kombinere ferie med et spanskkursus, mens du nyder livet under varmere himmelstrøg.

Sprogkursus på spansk

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: SpanienCosta Rica

Spansk sprogkursus

Der er så mange grunde til at tage et spansk sprogkursus i udlandet. Uanset om du er studerende eller professionel, er sprogfærdigheder i spansk en vigtig tilføjelse til dit CV. Et spansk sprogkursus i Spanien eller Costa Rica vil skærpe disse evner og tillade dig at tale spansk med tryghed og selvtillid. Lær spansk med EF, hvis du vil sikre at dit spanske forbedres, når du taler sproget på daglig basis både i og udenfor klasselokalet. Aktiviteter og ekskursioner udenfor klasselokalet under vores spansk sprogkursus giver dig træning i at tale spansk i hverdagssammenhænge, hvilket er uvurderligt i forhold til at tale spansk mere flydende.

Vores Spansklærere holder dit start niveau for øje, og hjælper dig med at nå dine mål. Vi sikre at du stiger et sprogniveau hver 6. uge på vores spansk sprogkursus, og du modtager efterfølgende et bevis på niveauet af dine nye spanske evner. 

Et spansk kursus styrker dit CV 

Det kan også være en fordel at kunne spansk på arbejdspladsen, hvis du ønsker at søge en international stilling på sigt. Spansk er faktisk det næststørste modersmål i verden, og da det tales i over 20 lande, er chancerne store for du kan bruge spansk på en fremtidig arbejdsplads. Begynd din forberedelse i dag, og skriv ”spansk” på dit CV med EF.

Vi står klar til at rådgive dig om alt på din rejse og kan hjælpe med alt fra indkvartering til eksamensforberedelse eller praktik i udlandet.

Spanskundervisning på alle niveauer

Et spansk sprogkursus kan komme i mange variationer: online, intensivt, hjemme eller udenlands. Men hvis du er ivrig efter at lære spansk, er det på tide at søge udenlands.

Der er så mange grunde til at tage et spansk sprogkursus i udlandet. Uanset om du er studerende eller professionel, er sprogfærdigheder i spansk en vigtig tilføjelse til dit CV. Et spansk sprogkursus i Spanien eller Costa Rica vil skærpe disse evner og tillade dig at tale spansk med tryghed og selvtillid.

EF giver dig mulighed for at opleve verden, samtidig med du lærer spansk. Vi tilbyder både korte og intensive sprogkurser i spansk, og har spanskundervisning til for begyndere og op til de høje niveauer.

Oplev Spansk kultur helt tæt på 

Med os kan du lære spansk i Barcelona, Malaga, samt i Costa Ricas smukke Playa Tamarindo. Disse fascinerende, spansktalende byer inviterer dig til at lære sproget på en aktiv og anderledes måde.

Hvis du vil lære spansk i Spanien, for du en enestående mulighed for at opleve landets rige og varierede kultur. Besøg de kendte byer, og se de organiske kurver og spir på Barcelonas berømte La Sagrada Familia katedral.

Hvis du foretrækker skove fremfor byer, så vælg et spansk sprogkursus i Costa Rica og oplev den eksotiske regnskov. Se efter en aras røde og blå fjerdragt, mens du hiker gennem den tætte urskov eller besøg en vulkan. I Costa Rica, er et spansk sprogkursus også en udforskning af et af jordens mest mangfoldige og fintfølende økosystemer. Mulighederne er mange for at få spanskundervisning i det miljø der passer dig bedst!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.