Sprogkursus i Costa Rica

For en anderledes indgang til sprogindlæring, så ta' et sprogkursus i Costa Rica. Alle vores kurser kan tilpasses så de passer til dit program, så hvis du ønsker at forlænge dit ophold, og opleve mere af Centralamerika, eller du foretrækker et kortere sprogkursus i Costa Rica for at snuse til det basale i spansk, så er det hele muligt!

Sprogkursus i Costa Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

16 + år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 52 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Costa Rica

Sprogkursus i Costa Rica

På vores spanske sprogkursus i Costa Rica bestemmer du selv, hvor længe dit ophold skal vare, hvor intensiv undervisningen skal være, og endda hvilke specifikke moduler du vil tage. Vi er af den overbevisning, at indlæring er mest effektiv, når den er tilpasset den enkelte studerendes behov og lyster. Derfor er det vores målsætning at tilbyde en oplevese, der er fuldstændig skræddersyet til dine individuelle ønsker. Vores dygtige tutorer vil arbejde med dig på at identificere dine mål og planlægge et forløb, der kan hjælpe dig nå dem. Et sprogkursus i Costa Rica en unik mulighed for at lære spansk samtidig med at du fordyber dig i et land og en verdensdel, der på alle måder er langt væk hjemmefra.

Paradis for de eventyrlystne

Når du tager på sprogkursus i Costa Rica kan du deltage i en mængde forskellige aktiviteter sammen med dine medstuderende. Her kan du surfe, gå til rodeo og danse salsa - for blot at nævne nogle få. Du kan også bruge din fritid på at udforske regnskoven og suse i svævebane fra trætop til trætop. Du kan snorkle i det klare blå hav og beundre havskildpadderne. Eller du kan dase på en af de mange smukke, hvide sandstrande. Et sprogkursus i Costa Rica er ideelt for dig, der vil lære spansk i smukke omgivelser og samtidig have et mellemamerikansk eventyr ud over det sædvanlige.