Spansk

Spansk for begyndere

Spansk for begyndere
4.2
1180
(1.180 bedømmelser)
4.2

Er du vild med Spanien og den spanske kultur, men har aldrig lært spansk? Så er et sprogkursus i spansk for begyndere lige noget for dig. Man lærer en hel del og fanger hurtigt sproget, ved at lære det i et land, hvor det bliver talt. Med EF kan du lære spansk for begyndere i Spanien eller Costa Rica. Du kan altså lære sproget, mens du nyder det dejlige vejr og den skønne kultur. 

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: SpanienCosta Rica

Sprogkursus på spansk for begyndere

Der er rigtig mange grunde til at tage på et kursus i spansk for begyndere i udlandet. Hvad end du er studerende eller i job, er det en god ting at kunne skrive spansk på CV’et. Ved at lære sproget i enten Spanien eller Costa Rica vil du blive selvsikker på sproget, da du taler det både i dagligdagen og på skolen. Du vil derfor også få et mere flydende sprog, da du taler i hverdagssituationer. Vores undervisere holder øje med din udvikling, og vil hjælpe dig med at nå lige netop dine mål. Hvis du er afsted i 6 uger eller mere, garanterer vi derudover, at du vil stige ét niveau hver 6. uge. Du vil også modtage et bevis på dit spanskniveau, så du kan dokumentere dine nye spanskevner.

Tilføj spansk til CV’et med spansk kurser for begyndere 

Spansk er ikke kun rart at kunne i dagligdagen, når du er på ferie. Det er også et plus for en fremtidig arbejdsgiver. Spansk er det næstmest talte sprog i verden – efter engelsk – og de tales i over 20 lande verden over. Tag på et sprogkursus i spansk for begyndere med EF i dag, og tilføj spansk på dit CV. Vi sidder klar på 33131600 til at hjælpe dig med alt fra indkvartering til valg af kursus.

Spansk kurse for begyndere: Spansk på flere niveauer

Man kan tage et kursus i spansk for begyndere på mange måder: online, hjemme eller udenlands. Hvis du dog er ivrig i at lære, skal du helt sikkert søge mod udlandet. Grundene til dette er mange. Et sprogkursus i spansk vil forbedre dine evner og få dig til at snakke spansk med selvtillid i stemmen. Studér i enten Spanien eller Costa Rica. Her er undervisning for både begyndere og øvede, men du bliver testet for at finde lige netop dit niveau og dermed det rigtige hold til dig.

Få spansk kultur under huden

De fantastiske byer, Barcelona, Malaga, Madrid og Costa Ricas Playa Tamarindo, lægger scenen for sprogkurser i spansk for begyndere. Her kan du lære sproget på en ny og spændende måde. Ved at studere spansk i enten Spanien eller Costa Rica, kommer du også til at opleve landets kultur helt tæt på. Lige fra La Sagrada Familia katedralen i Barcelona til regnskoven i Costa Rica. Der er mange muligheder for at tage et kursus i spansk for begyndere lige dér, hvor det passer dig bedst.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.