Sprogkursus i Canada

Sprogkursus i Canada
4.9
993
(993 bedømmelser)
4.9

Det er fantastisk at tage et sprogkursus i Canada på grund af deres venlige, imødekommende ånd. Tusinder af studerende kommer til Canada hvert år for at studere engelsk, da Canada gør det let. Find ud af, hvorfor studerende i Canada er blandt de mest tilfredse i hele verden ved at tilmelde dig et sprogkursus i Canada i Toronto eller Vancouver.

Sprogkursus i Canada

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

Sprogkursus Canada

Ved at tage et sprogkursus i Canada, vil du lære en utrolig mangfoldig kultur at kende, uanset om du vælger at studere i Toronto eller Vancouver. En by med front mod vandet beliggende ved Lake Ontario, Toronto er et internationalt samlingspunkt for kunst, dans og teater. Det er også Canada finansielle hovedstad, hvilket gør det til det ideelle sted for de studerende, som tager et engelskkursus, for at forfølge en karriere indenfor forretning. Søger du et varmere klima? Prøv at studere i Vancouver, placeret på Canadas vestkyst. Drag fordel af byens udendørs attraktioner hele året rundt, uanset om du står på ski om vinteren eller cykler i foråret. Uanset hvilken by du vælger, er både Toronto og Vancouver er fantastiske steder for et sprogkursus i Canada.

Indkvarteringsmuligheder for alle

Du kan få Canada til at føles som dit hjem, enten ved at bo hos en familie eller i en studiebolig, mens du tager dit kursus i engelsk. Hvis du er uerfaren i at rejse, vil det at bo hos en familie tilbyde dig et indbygget støtte-system. Oplev at bo i et canadisk hjem og øv dit engelsk døgnet rundt. Er du mere uafhængig og udfarende? Så har vi flere forskellige studieboliger og lejligheder, som giver dig adgang til andre internationale studerende, som er tilmeldt et lignende sprogkursus i Canada. Uanset hvordan du vælger at bo, vil du have den fleksibilitet du har brug for, mens du ta'r et sprogkursus i Canada.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.