Sprogkursus i Toronto

At tage et sprogkursus i Toronto er en utrolig klog idé, hvis du ønsker at forbedre dit engelske sprog og kombinere det med en canadisk ferie. Toronto er en af Canadas mest dynamiske byer, hvilket du vil få rig mulighed for at opleve. Vores sprogkursus i Toronto benytter sig af EFEKTA læringsmetoder for at gøre dig tryg ved at tale engelsk.

Sprogkursus i Toronto

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.

Sprogkursus i Toronto

Det kan godt være, at Ottawa officielt er Canadas hovedstad, men det er Toronto, som man skal tage til, hvis man ønsker kulturelle oplevelser, spændende underholdning og pulserende natteliv. Den perfekte måde at udforske byen og omegnen er ved at tage på et sprogkursus i Toronto. Toronto ligger på den nordlige kyst af Lake Ontario, hvorfra du i weekenderne kan besøge flere nationale parker og de verdensberømte Niagara Falls. På vores sprogkursus i Toronto organiserer vi ekskursioner stort set hver dag rundt omkring i byen. I weekenderne organiserer vi valgfrie gruppeture til andre områder, så du blot kan læne dig tilbage og nyde fantastisk sightseeing.

Sprogkursus efter dine personlige mål

Du kan planlægge vores sprogkursus i Toronto efter dine mål afhængigt af, om du ønsker at blive mere bekendt med sproget i forhold til dine studier eller i forhold til din fremtidige karriere. Vores sprogkursus i Toronto er udviklet ud fra megen forskning og årtier af erfaring med at undervise i engelsk. Derfor får du den bedste undervisning overhovedet. Udover det, kan du selv være med til at planlægge dit sprogkursus hos os.