Sprogkurser i Korea

Sprogkurser i Korea
4.6
893
(893 bedømmelser)
4.6

Vælg mellem en lang række forskellige sprogkurser i Korea og optimer dine kompetencer. Uanset om du ønsker at kombinere en rejse til Korea med fordybende sproglektioner eller udvikle dit sprog, så du kan tale flydende gennem et helt akademisk år, har vi kurser, der passer til enhver studerende. Vores fantastiske campus i Seouls Gangnam-distrikt er et fantastisk sted for dig som drømmer om undervisning med en hint af eventyr. Tag et sprogkursus i Korea og fordyb dig i landets rige kultur og sprog.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Korea
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Korea

Sprogkurser i Korea

Gratis brochure

Hvorfor tage et sprogkursus i Korea?

At tage et sprogkursus i Korea vil give dig chancen for virkelig at nyde landets fantastiske kultur. Vores kurser er fleksible og kan tilpasses til at passe ethvert niveau, fra begynder til avanceret. At lære koreansk i Korea er den mest meningsfyldte måde at udforske sproget. Du kan lære meget fra bøger og podcasts, men din tid i landet vil give dig unik erfaring og praktisk træning. Du vil ikke bare lære at bestille mad, du vil også smage den selv. Du vil se med egne øjne, hvordan ældre mennesker respekteres snarere end at læse om det. Ved at tage et af vores sprogkurser i Korea, vil du ikke bare lære sproget, men opleve det helt ud til fingerspidserne.

Hvilket sprogkursus er rigtigt for dig?

Vores store udvalg af sprogkurser har noget til enhver smag. Vil du mestre koreansk på lyntid? Vi har intensive kurser, som vil sikre, at dus tiger ét niveau hver måned. Går du på universitetet, men ønsker at bruge lidt tid i Korea på at finpudse dit koreanske? Hvorfor så ikke tage et akademisk udvekslingsår på et af Koreas verdensklasse-universiteter? Vores fordybende sprogkurser med oplevelser i Seouls byliv giver dig en unik blanding af sightseeing med kulturelle oplevelser og sproglæring. Vi har virkelig et sprogkursus i Korea for alle. Hvis du vil mestre dette mystiske sprog, så tag dine første skridt og kontakt os i dag.