Sprogrejser for voksne

Når du hører ordet ”sprogrejse” tænker du måske på busser fyldt med teenagere eller 2 uger hos en fransk familie? Men vidste du, at vi også har både korte og længerevarende sprogkurser for voksne, hvor fokus er på at lære sprog og udforske kulturen sammen med andre voksne? 

Sprogrejser for voksne

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea

Sprogkurser i udlandet for voksne - Smart vacation

Hvis du ikke kender begrebet ”smart vacation” er det nu, du skal spidse ører. Det betyder, at du tager et par uger ud af kalenderen, hvor du ikke bare udvider din horisont geografisk, men også fagligt og socialt. Du kan styrke dine sprogkompetencer samtidig med at du udforsker en ny destination og møder nye mennesker med de samme mål som dig selv.

En grupperejse med andre voksne er den perfekte løsning for dig, der gerne vil fordybe dig, lære sprog og rejse på din egen måde. Du vil opleve spændende og motiverende undervisning, der i metoder og aktiviteter er tilpasset dit niveau og alder. I fritiden har du rig mulighed for at deltage i sociale aktiviteter eller for at koble af på stranden, tage på shoppingture eller weekend-udflugter.

Skal du kombiniere din næste drømmerejse med EF sprogkursus?

Voksenferier er populært som aldrig før. Singlerejser og garanteret børnefri hoteller, er blevet rejseformer, som udbydes af mange rejsebureauer. Selvom du kan være ung af sind, kan det nemlig være rart at vide, at de andre man rejser sammen med også er over 18 år.

"All Inclusive" rejseoplevelse for voksne

Brug en sprogrejse som en oplagt mulighed til at få det maksimale ud af din næste ferie i udlandet. Lær at bestille dine Sangriaer på spansk på en sprogskole for voksne i Spanien, få styr på den helt rigtige britiske accent når du skal bestille en kop te i England eller få en unik restaurantoplevelse sammen med andre ligesindede madelskere på en sprogrejse til Italien.

Med EF kan du også kombinere din eventyrlyst med et længere ophold - det er aldrig for sent at realisere dine drømme udvekslingsophold eller højskole i udlandet for voksne.

Vi har 50 destinationer verden over, så lige meget om du vil rejse til Tokyo, Toronto eller Tyskland på sprogskole med andre voksne, har vi helt sikkert den rette sprogrejse for dig

Bestil en gratis brochure eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en anderledes form for grupperejse uanset din alder, dit niveau og dine fremtidsdrømme.