Sprogkursus i Singapore

Sprogkursus i Singapore
4.7
713
(713 bedømmelser)
4.7

Singapore er måske ikke det første, du tænker på, når du overvejer et sted at tage hen for at lære engelsk. Men et engelsk sprogkursus i Singapore er slet ikke så langt ude, som det lyder. De fleste af landets indbyggere er tosprogede, og vores sprogkursus i Singapore benytter sig af de samme avancerede undervisningsmetoder og teknikker som alle vores engelske sprogskoler rundt om i verden.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Singapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Singapore

Sprogkursus i Singapore

Gratis brochure

Sprogkursus i Singapore

Føl dig hjemme i pulserende Singapore, mens du tager et engelsk sprogkursus. Vores klasseværelser er udstyret med den nyeste teknologi, og der er lounger for de studerende, solaltan og spilleområder. Vi kan forsikre dig, at vores sprogkursus i Singapore vil passe til dine behov, da vi har flere forskellige programmer. Du vil snakke engelsk på ingen tid, uanset om du vælger intensiv undervisning eller almene programmer. Vi tilbyder også et ni måneders program, så du uden tvivl vil komme til at tale flydende engelsk. Du kan godt begynde at pakke kufferten og gøre klar til et fantastisk eventyr på vores sprogkursus i Singapore.

Stor mangfoldighed på en lille ø

Singapore giver dig mangfoldighed og internationalitet. På et sprogkursus i Singapore vil du opleve en vifte af nationaliteter, kulturer, religioner og køkkener, trods det bare er en lille ø nation. Du vil møde venner fra hele verden, mens du bruger dit nylærte engelsk. Hvis du på et tidspunkt ønsker at komme lidt væk på en weekendtur er der Kuala Lumpur, Penang øerne, Bali og Thailand, som kun ligger et stenkast derfra. Vi har folk i Singapore som kan hjælpe dig med at organisere ekskursioner og med at navigere rundt i byen, imens du er på sprogkursus i Singapore.