Sprogkurser

Sprogkursus i Italien

Sprogkursus i Italien
4.9
801
(801 bedømmelser)
4.9

Et sprogkursus i Italien, er den perfekte måde at kombinere en behagelig ferie med forbedrede sprogkundskaber. Under vores italiensk-kurser i Rom, vil du bruge en del af hver dag i klassen, med resten af dagen afsat til aktiviteter og fritid. Den tid du bruger på at gå rundt i byen med nye venner fra skolen, er også øvelsestid for italiensk.

Sprogkursus i Italien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien
By: Rom

Udforsk vores destinationer

Sprogkursus i Italien

Italien har været et epicenter for sprog og kultur siden antikken. Et sprogkursus i Italien vil forbedre dine italienske sprogevner både gennem klasseundervisning og fordybelse i kulturen. Er du kunstinteresseret? Få en ny påskønnelse for italiensk renæssance ved at lære sproget, eller finpudse det italienske du allerede har. Er du historie- eller arkitekturstuderende? Vælg et sprogkursus i Italien og bliv bekendt med landet, som har flere Kulturarvs steder end noget andet land. Vores sprogkursus i Italien lader dig dykke helt ned i den lokale kultur, uanset hvor din interesse ligger.

Hvor historien farver det moderne liv

Der er historie overalt i Italien. Man kan nærmest høre de gamle romerske forsamlinger, når man går på opdagelse i Colosseum. Besøg Firenze og se en af de mest berømte indbyggere: Michelangelos David skulptur. Du kan også øve alt det italienske, som du lærer på vores sprogkursus i Italien med din gondolør, mens i sejler ned af kanalerne i Venedig. Vores sprogkursus i Italien vil tilbyde valgfag i historie, kunst, madlavning og kultur, samt hjælpe dig med at få gode oplevelser udenfor klasseværelset. Det er gennem en sprogrejse, at du på egen hånd kan dykke under overfladen og virkelig lære om Italiens kultur og moderne liv.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.