Sprogkursus i Rom

Sprogkursus i Rom
4.5
503
(503 bedømmelser)
4.5

Et sprogkursus i Rom er den perfekte kombination af fascinerende kulturferie og sprogundervisning. Som deltager I vores sprogkursus i Rom vil dine evner til at tale italiensk forbedres dramatisk samtidig med, at du oplever denne smukke by.

Sprogkursus i Rom

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien
By: Rom

Sprogkursus i Rom

Vores sprogkursus i Rom vil styrke dine evner til at tale italiensk, og samtidig gøre dig bekendt med denne unikke by. Du vil deltage i små klasser, og derfor få masser af individuel opmærksomhed, hvilket giver dig et fantastisk udbytte. Din underviser vil fokusere på kommunikationsevner, så du kan blive tryg ved at bruge sproget i alle hverdagssituationer. Vores sprogkursus i Rom vil give dig en blanding af undervisning, organiserede aktiviteter, ekskursioner og fritid, hvor du kan udforske gamle vartegn og opsluge den romerske kultur. Hvis du virkelig ønsker at forbedre dit italienske og lære denne fascinerende by bedre at kende, så er vores sprogkursus i Rom lige noget for dig!

Attraktioner for studerende i Rom

Hvis du er interesseret i italiensk historie, kunst eller kultur, burde du tage på sprogkursus i Rom. Colosseum, Pantheon og Forum er beviser på byens store betydning tilbage i tiden. Gennem vores sprogkursus i Rom får du rig mulighed for at opleve Roms bedste museer såsom Galleria Borghese og Galleria Nazionale d'Arte Moderna. Roms restauranter og caféer er ideelle steder at lære om den moderne italienske kultur, og selvfølgelig besøger ingen Rom uden at besøge Vatikanet. Efter et sprogkursus i Rom er det svært at sige, hvad du er mest imponeret over: dine nye sprogevner eller stederne hvor du lærte dem.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.