Sprogkursus i USA

Oplev den amerikanske livsstil og kultur helt tæt på ved at tage 10. klasse i USA. Du vil deltage i kurser på engelsk om morgenen og spændende aktiviteter om eftermiddagen. Du kan også vælge at planlægge din fritid helt selv. Du kan tage 10. klasse i USA i store såvel som mindre byer. Du kan finde alt fra spændende universitetskollegier til lækre sandstrande.

Vælg mellem et helt skoleår eller måske et kortere ophold med en sprogrejse 10 klasse.

Sprogkursus i USA
Der findes masser af muligheder for at finde den 10 klasse i USA som opfylder dine drømme. Du kan vælge at starte med en kortere sprogrejse på i nogle uger for at lære sproget og landet bedre at kende, eller hop ud i det og tag et sabbatår i stedet for din almindelige 10. klasse i USA.
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

16 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Voksne og professionelle
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoChicagoBostonSanta BarbaraSeattleWashington D.C.
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 14 år
2-4 uger
i gruppe
Gør din første udlandsrejse til en fantastisk oplevelse! Et program med undervisning, masser af aktiviteter og opsyn.
Destination: USA
By: Boston
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe
Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.
Destination: USA
By: CalifornienFloridaLong BeachNew York

10 klasse i USA

Ved at tage en 10 klasse i USA, vil du ikke kun accelerere dine sprogfærdigheder, men også ha' god tid til at gøre dette! Med mere end 10 forskellige steder at vælge mellem, kan du studere overalt fra det charmerende Syd til Vestkystens strande, storbyer og mere stille småbyer. Og uanset hvor stor eller lille den by du vælger er, vil vores aktivitetskontor hjælpe med at arrangere en række eventyr, så du kan få venner og ha' en vidunderlig tid. Hvert sted hvor du kan ta' 10 klasse i USA er unikt og fascinerende, men engelskundervisningen i topklasse er altid den samme. Det er op til dig at vælge hvilken slags læringsoplevelse du gerne vil ha'.

Føl dig rigtig hjemme

Når du tilmelder dig 10 klasse i USA, kan du vælge enten at bo hos en værtsfamilie, eller bo i lejlighed med andre studerende. Værtsfamilieophold tillader dig at opleve amerikansk kultur på første hånd. Du vil dele måltider med din amerikanske værtsfamilie, deltage i lokale begivenheder sammen og ha' masser af tid til at træne dine sprogfærdigheder fra dit engelskkursus. Hvis du foretrækker at navigere i den amerikanske livsstil på egen hånd, så meld dig til at bo i en bygning hvor du kan skabe din egen tidsplan og ha' lidt mere uafhængighed. Uanset hvad, vil din 10 klasse i USA vil hjælpe dig med at finpudse dine sprogfærdigheder mens du føler dig hjemme!