Sprogkursus i Honolulu

Sprogkursus i Honolulu
4.6
402
(402 bedømmelser)
4.6

Meld dig til et sprogkursus i Honolulu, Hawaii, en fantastisk ramme for dine engelskstudier. Honolulu har noget for enhver, fra strande til vulkaner, polynesisk dans til surfing. Ethvert sprogkursus i Honolulu kan tilpasses dine behov, så du vil ha' masser af tid til at gå på opdagelse.

Sprogkursus i Honolulu

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Honolulu

Sprogkursus i Honolulu

Vil du lære engelsk og samtidig have en anderledes oplevelse, bør du overveje et sprogkursus i Honolulu, hovedstaden i Hawaii. Selv om Hawaii er kendt som et tropisk paradis, er vi skam optaget af andet end surfing og cocktails på stranden. Vi tager faktisk dine sprogstudier alvorligt. Vore sprogskole er topmoderne med det nyeste teknologiske udstyr og ligger i behagelige og lyse lokaler i centrum af Honolulu. Hvadenten du vil kombinere ferie og sprogskole eller fokusere seriøst og intensivt på at forbedre dit engelske, har et sprogkursus i Honolulu det, du leder efter. Vi er meget flexible og vil med glæde tilpasse dit sprogskoleforløb dine individuelle ønsker og behov. I Honolulu får du det som du vil have det.

Ikke et helt almindelig sprogkursus

Når du planlægger dit sprogkursus i Honolulu bør du finde tid til at opleve dette betagende sted. Der er rigeligt med aktiviteter at deltage i og udflugter at tage på sammen med dine medstuderende fra hele verden. Dermed får du både lejlighed til at øve dit engelske og knytte nye venskaber. Du kan deltage i alt fra karaoke konkurrence og quizaften til udflugter til vulkaner, jungler og skønne strande. Et engelsk sprogkursus i Honolulu er så langt fra et ordinært sprogkursus.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.