Sprogkursus i Miami

Sprogkursus i Miami
4.7
483
(483 bedømmelser)
4.7

Et sprogkursus i Miami har meget mere at byde på end sprogundervisning. Hvad siger du til masser af sol og dejlige badestrande? Og så har Miami et beat, der er dens helt eget – lige fra stranden på West Palm Beach til byens vilde natteliv. Nu vi er ved det med rytmer, så kan et sprogkursus i Miami skræddersyes til dine individuelle behov, så du kan lære engelsk i dit tempo.

Sprogkursus i Miami

Sprogkursus i Miami

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Miami
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Miami

Sprogkursus i Miami

På vores sprogkursus i Miami vil du føle, at du er på ferie, selvom du hver dag lærer at tale bedre engelsk. Oplev Miamis elektriske natteliv og de smukke strande. Mød spændende mennesker og få nye venner i et imødekommende, inkluderende skolemiljø. Deltag i nogle af de bedste engelskkurser du nogensinde har haft, og øv sproget, mens du udforsker byen. Slap af og tilbring tid på stranden, hvor du kan surfe eller slikke sol. Spis på førsteklasses restauranter og besøg små madvogne. Alt dette burde være grund nok til at forstå, netop hvorfor vores sprogkursus i Miami er meget bedre end at studere engelsk i skolen herhjemme.

Sjov i solen i Miami

Hvis du er på jagt efter en ny type engelskkursus, så forstil dig at lære engelsk, mens du udforsker den ekstraordinære by Miami. Det synes måske næsten for godt til at være sandt. Du vil få masser af fantastisk undervisning hver dag, men også have god tid til at gå ud og opleve natklubber, restauranter og butikker. Dette er en sprogrejse af bedste slags. Vi kombinerer et genialt sprogkursus i Miami med masser af spænding og sjov. Du spilder heller ikke tiden udenfor klasseværelset, da du vil øve sproget hver dag, når du besøger diverse butikker, restauranter, barer og naturligvis de lokale.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.