Sprogkursus i Boston

Sprogkursus i Boston
4.4
562
(562 bedømmelser)
4.4

Tilmeld dig et sprogkursus i Boston og studer i en af Amerikas mest prestigefyldte, akademiske byer. Uanset om du ønsker et kort kursus i Boston, eller du ønsker at tilbringe en større del af året der, kan vores fleksible engelsk sprogkursus blive tilrettelagt i forhold til dine ønsker.

Sprogkursus i Boston

Sprogkursus i Boston

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Boston
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Boston
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Boston
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Boston

Sprogkursus Boston

Boston er et fantastisk sted til et engelskkursus, fordi det er USA's akademiske hovedstad. Vi har sprogkursus i Boston på alle niveauer - fra fuldstændige nybegyndere, som tager deres første skridt i det engelske sprog, til avancerede engelsktalende , som ønsker at finpudse deres færdigheder i en akademisk eller professionel sammenhæng. Der er næsten 70 universiteter og colleges i Boston, inkluderende de prestigefyldte MIT og Harvard. Hvis du er interesseret i at gå på et universitet i USA, vil et længerevarende sprogkursus i Boston være det helt perfekte for dig. Uanset hvilket engelskkursus i Boston du vælger, vil vores akademiske vejledere på stedet være med dig hvert et skridt på vejen.

Boston er så meget mere end akademi

Boston er en by hvor det er sjovt at være studerende, udover den akademiske atmosfære. Velfungerende offentlig transport, gør det nemt at finde vej rundt i byen. Boston er en af USA's ældste byer og, som hovedstaden i Massachusetts, er Boston et vigtigt politisk og kulturelt centrum. Under dit sprogkursus i Boston kan du nyde ét af de mange shows eller koncerter, eller se en gammel film i et art-house-theater. Boston har et fantastisk klima med sne om vinteren, varme somre og fantastiske efterår, hvor træerne kommer til live med millioner af nuancer af rød, gul og orange. Hver sæson er en god sæson for et sprogkursus i Boston.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.