Sprogkursus i San Diego

Sprogkursus i San Diego
4.7
454
(454 bedømmelser)
4.7

Oplev det sydlige Californien med et sprogkursus i San Diego. Vi tilbyder alt fra korte, to-ugers ophold til ni-månders kurser på højt akademisk niveau, hvor målet er at blive flydende på engelsk. Uanset dit behov, er du sikker på at vende hjem fra et sprogkursus i San Diego med dejlige minder fra det solrige Californien.

Sprogkursus i San Diego

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Diego
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Diego

Sprogkursus i San Diego

Hvorfor lære engelsk på den kedelige måde, når du kan tage et spændende sprogkursus i San Diego? Vi har mindre klasser, hvor du kan få masser af personlig opmærksomhed. Der er også sjove aktiviteter, hvor du kan lære sproget mere intuitativt. Vi har erfarne undervisere, som fokuserer på at lære dig alle sprogets detaljer. Vi har undervist engelsk siden 1965 og har konstant finpudset undervisningen, så den er allermest effektiv. Vores sprogkursus i San Diego er lige noget for dig, hvis du ønsker et bedre engelsk sprog i dit private eller professionelle liv.

Fantastiske lokale attraktioner

Vores sprogkursus i San Diego er unikt, fordi vi virkelig forstår, hvor vigtigt det er at øve dine engelske sprogevner, mens du lærer dem. Dette betyder, at undervisningen består af masser af rollespil, moderne teknologi og daglige ekskursioner, hvor du kan opleve San Diego med dine nye venner. Der er meget at se i San Diego: strande, boutique shopping, Seaworld og San Diego Zoo. Der er musikfestivaler, kunstudstillinger og mange andre kulturelle events i løbet af året. Og så foregår de alle selvfølgelig i varmt, solrigt vejr med imødekommende mennesker. Vores sprogkursus i San Diego er med andre ord den perfekte blanding af skole og ferie.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.