Sprogkursus i New York

Sprogkursus i New York
4.9
478
(478 bedømmelser)
4.9

Et sprogkursus i New York er en fascinerende måde at opleve USA, når det er bedst. Vi tilbyder alt fra tre-ugers kurser i New York i ferien til et-årige forberedelseskursuser til dig, der vil studere på et amerikansk universitet. Vores sprogkursus i New York favner bredt. Uanset dine mål og ambitioner, kan vi hjælpe dig med at få det, som du vil have det. Vi vil med glæde designe dit sprogkursus i New York til dine individuelle behov.

Sprogkursus i New York

Sprogkursus i New York

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: New York
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: New York
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: New York
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: New York
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USA
By: New York

Sprogkursus i New York

Det virker måske for godt til at være sandt at tage et sprogkursus i New York. New York er en af de mest berømte byer i verden. Og når du lærer engelsk på et sprogkursus i New York, opdager du hvorfor byen er så populær! New York er et godt sted at starte, hvis du altid har drømt om at rejse rundt i verden. Vores sprogkurser i New York giver dig chancen for at få gode engelske sprogevner, mens du udforsker byen, som du sikkert har hørt så meget om. Selv hvis du kun er der i få uger, kan du opnå selvsikkerhed i sproget og får set mange berømte seværdigheder. Hvis du tager et længere sprogkursus i New York, vil du blive stort set flydende, mens du også finder ud af, hvordan det er at være en ægte New Yorker.

Sikkerhed i New York

New York har et rygte om at være et farligt sted, men den er ikke mere farlig end enhver anden storby. Kriminaliteten er faldet drastisk. Dog kan folk som ikke er vant til at rejse være lidt bange over at tage et sprogkursus i New York. Men det er der ingen grund til. Din sikkerhed er vores topprioritet, og universitetet er placeret udenfor byen i en stille, hyggelig forstad. Herfra går der direkte tog til midtbyen på mindre end en time. Du kan med andre ord føle dig helt sikker, da vores sprogkursus i New York foregår i et trygt område. Vores sprogkursus i New York kan om sommeren foregå på andre skoler, men du kan vide dig sikker på, at der er taget mange hensyn for at holde dig sikker og tryg.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.