10. klasse i udlandet

10. klasse i udlandet
4.1
1894
(1.894 bedømmelser)
4.1

Et år i udlandet kan være et rigtigt godt alternativ til at tage en frivillig 10. klasse herhjemme. Hvis du har brug for et år mere efter folkeskolen til at blive sikker på hvad du vil i fremtiden, kan et studieophold hjælpe dig og gøre dig mere sikker i dine karrierevalg. 

10. klasse i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USAEngland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USAEnglandIrland
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: USAEnglandFrankrigAustralienTyskland

Et år i udlandet efter 9. klasse

Du kan også vælge at tage et helt skoleår som udvekslingsstuderende, som det perfekte alternativ til en 10.klasse. Dyk ned i kulturen og lær sproget, mens du studere med de lokale og bor hos en af vores særlig udvalgte værtsfamilier. Hvis du ønsker at blive mere selvstændig og lære andre unge fra hele verden endnu bedre at kende, kan du også vælge at bo på en af vores lejligheder eller kollegier med andre studerende. Lige meget hvor du vælger at bo, for du rig mulighed for at lære landets traditioner at kende og deltage i lokale begivenheder sammen med dine nye venner eller værtsfamilie.

Brug året i 10. klasse på at blive bedre til engelsk på vores skoler i enten England, USA eller Canada eller nogle af vores solrige destinationer som Malta, New Zealand eller Sydafrika. Du kan også vælge studere spansk i Spanien eller Costa Rico, eller forbedre dit franske i Frankrig. Du kan også bruge tiden på at lære et helt nyt sprog som japansk i Tokyo eller kinesisk i Shanghai. Lige meget hvad du er til, har vi en destination som helt sikkert passer dig.

Sprogrejser til udlandet i dit 10. klasse skoleår

Et år i udlandet efter 9. klasse som udvekslingsstudent, er en sjov og anderledes måde at udvikle dig selv på, mens du fordyber dig i et sprog sammen med dine nye venner. Et kortere sprogophold i udlandet kan også hjælpe dig med at blive klar til gymnasiet, og gøre dig mere sikker i dine nye fag. Mange af vores sprogrejse elever tilmelder sig allerede efter 8. og 9. klasse eller bruger det som en forlængelse af de oplevelser de har fået på deres efterskole.

Alternativ til en 10. klasse i udlandet

En sprogrejse i 10. eller et sabbatår i udlandet bliver et lærerigt år og har stor fokus på din akademiske udvikling, men involverer nødvendigvis ikke den samme undervisning, som du ville få i en 10. klasse i Danmark. Bemærk derfor, at du skal have bestået folkeskolens afgangseksamen, hvis du gerne vil gå på en 2-årige HF eller på gymnasium efter din rejse. For de gymnasiale uddannelser er det oftest din 9. klasse som er det adgangsgivende krav. Bestil en gratis brochure allerede i dag eller kontakt os for høre, hvilke muligheder du har for at studere i udlandet på en sprogrejse i 10. klasse.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.