Skole i udlandet

Skole i udlandet
4.9
1894
(1.894 bedømmelser)
4.9

Tag på skole i udlandet med EF. Vælg bl.a. mellem England, USA, Malta, Australien, Spanien eller Frankrig, hvor du kan opleve at gå på en international skole. Med EF får du en travl hverdag med sproglektioner og spændende aktiviteter, som du deler med venner fra hele verden. EFs unikke udbud af undervisningsmaterialer og bøger er skrevet af kendte eksperter inden for sprogundervisning.

Skole i udlandet

Skole i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USAEnglandIrland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USAEngland
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16 - 30
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: USAEnglandFrankrigAustralienTysklandSingapore

Skolegang i udlandet med EF

Vi tilbyder kurser, som passer til både nybegyndere og dem der allerede er gode til sproget. Derfor kan du helt sikkert finde en international skole med et kursus der passer dig. Prøv storbylivet på vores internationale skoler og oplev hverdagen i f.eks. London, New York eller Tokyo, eller nyd livet på vores solrige destinationer og studer i Spanien, Sydafrika eller Florida. Altsammen imens du fordybe dig i kulturen og sproget på din valgte destination. Det er vigtig at påpege at man i undervisningen vil fokusere på de aktiviteter og udflugter som du har været på, hvilket vil hjælpe dig med at lære mere om lokale kulturer og normer i det område, du befinder dig i. Den bedste måde at lære sprog på er at komme til udlandet og lære sproget flydende.

Livet på en skole i udlandet

Livet på en international skole vil samtidig give dig en masse nye venner og minder for livet. Med mere end 50 års erfaring inden for sprogkurser og sprog, er det ingen tilfældighed, at EFs kurser er godkendt og certificeret af verdens førende sprogudvalg. Men derfor vil vi stadig gøre det endnu bedre. Vi er altid på forkant med tingene og vi har vores eget pædagogiske EF rådgivningsudvalg, som består af sprogundervisningsspecialister som producerer vores undervisningsmaterialer. Så ta’ chancen og ta’ på et af EF's spændende sprogkurser på en international skole. Bestil en gratis brochure i dag!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.