Udvekslingsstudent i Costa Rica

Udvekslingsstudent i Costa Rica
4.8
858
(858 bedømmelser)
4.8

En udvekslingsstudent i Costa Rica i Sydamerika vil lære om øko-turisme og forbedre sit spanske sprog. Costa Rica er kendt for et fantastisk landskab. Det er også enhver surfers paradis. Som udvekslingsstudent i Costa Rica vil du på en unik måde lære sproget og landets spændende kultur.

Udvekslingsstudent i Costa Rica

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Costa Rica
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Costa Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Costa Rica

Udvekslingsstudent i Costa Rica

Vil du lære spansk under eksotiske himmelstrøg? Så er et ophold i Sydamerika som udvekslingsstdent i Costa Rica lige noget for dig. Her kan du opleve tropisk klima året rundt, dase på skønne badestrande, dykke ved koralrev og gå på opdagelse i junglen - alt sammen mens du lærer spansk. På sprogskolen tilbyder vi kurser af varierende varighed og sværhedsgrad, så du kan tilrettelægge et forløb, der passer til dit niveau og dine ambitioner. Som udvekslingsstudent i Costa Rica bliver du undervist i spansk på den sprogskole, hvor de lokale lærer engelsk. Dermed får du nemt en personlig indsigt i den lokale livsstil og kultur samt muligheden for at skabe nye venskaber.

Hvordan skal jeg bo i Costa Rica?

Som udveklingsstudent i Costa Rica kan du bo hos en lokal, sydamerikansk familie eller i en af vores studenterboliger. Vælger du en værtsfamilie, har rig mulighed for at øve dit spanske i autentiske hverdagssituationer ved midagsbordet eller på udflugt med familien. Vælger du en studenterbolig er du mere fri og uafhængig og bor side om side med studerende fra hele verden. Det er en mulighed til at skabe dig et internationalt netværk af venskaber, der kan komme dig til gavn senere hen – når du rejser eller får et internationalt arbejde. Uanset hvordan du vælger at bo, vil en tid som udvekslingsstudent i Costa Rica tage dit spanske til et højere niveau.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.