VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

High School i udlandet

For mange er tiden på gymnasium, der hvor man udvikler sig allermest, både personligt, men også socialt og akademisk. Mange unge vælger at tage et år i udlandet allerede inden de starter på en gymnasial uddannelse, men det kan faktisk også være en mulighed at rejse selv efter man er i gang med gymnasiet. For nogle vil det handle om at tage en pause til at blive mere klar på hvilken retning man vil tage i livet efterfølgende, men det kan også være den perfekte måde at forbedre sig i sine sproglige fag, og gøre sig klar til eksamen.

High School i udlandet

Drømmer du om at gøre noget helt særligt i din tid i gymnasiet?  

Når du studere i udlandet for du tiden til at lærer en ny kultur at kende, samtidig med du fordyber dig i sproget og får minder for livet. 

Du vil lære mange nye begreber og få en bedre udtale, når du til dagligt bruger din fritid sammen med dine venner, både de lokale og andre internationale studerende, eller når du sidder med din værtsfamilie og snakker med dem over middagsbordet. 

EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 år
Studentereksamen i udlandet
Tag din studentereksamen på en af vores international privatskoler i Storbritannien eller USA.
Destination: EnglandUSA
Hult International Business School

Hult International Business School

Bachelor, Master, MBA og lederuddannelse
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: EnglandUSAKinaU.A.E.
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
5 eller 10 måneder
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: EnglandUSAIrland

En verden af muligheder

Tag chancen og se det som din mulighed for at få en ny og anderledes oplevelse i udlandet, alt imens du lærer et nyt sprog og fordyber dig i et fremmed lands kultur. Du vil mærke en markant fremgang i dine sproglige færdigheder og lære nye egenskaber og ting om dig selv, som vil styrke dig i dine fremtidige studier. Du kan enten vælge at tage et sabbatår fra gymnasiet herhjemme, og forsætte dine studier i udlandet, hvor du bedre kan fokusere på at fordybe dig i et sprog. Det kan du f.eks. gøre ved at ved at forlænge din tid på gymnasiet og fokusere intenst på dit engelske på en high school i enten USA, England eller Irland.

Rejse efter gymnasiet

Du kan også vælge at tage på et sprogkursus i din sommerferie og optimere din uddannelse, mens du samtidig oplever verden. Alle vores skoler tilbyder nøje udvalgte undervisningsforløb, som sikrer du bliver stærkere i dine valgte fag. Selvfølgelig er det også en mulighed, at vente og rejse efter du er færdig med gymnasiet. Så har du friheden til at opleve og lære lige præcist det du allerhelst vil, men du fejrer din nye hue. Kontakt os med det samme for at høre, hvordan vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig eller bestil en gratis brochure, så du kan lære mere om hvad vi kan tilbyde.