VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Udvekslingsstudent i Italien

Som udvekslingsstudent i Italien vil du lære om en af de ældste kulturer i Europa. Italien er kendt for lækker mad og et imødekommende folkefærd. At være udvekslingsstudent i Italien er en sjov måde at lære landet at kende på, mens man forbedrer sit italienske sprog til nye studier eller en fremtidig karriere.

Udvekslingsstudent i Italien
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom

Søg efter vores mest populære destinationer

Udvekslingsstudent i Italien

Som udvekslingsstudent i Italien lærer du ikke kun sproget, men får også en god forståelse for den italienske levevis. Og det er kun godt. Mere levende og charmerende folk skal man lede længe efter. Bliv udvekslingsstudent i Italien, hvor du kan nyde godt af vores årtier lange erfaring med at lære italiensk til folk fra andre lande. Udover undervisning, tilbyder vi kulturelle kurser, aktiviteter og udflugter. På den måde lærer du sprog, historie og kultur på en og samme tid. Du får naturligvis også tid til at gå på opdagelse på egen hånd - eller sammen med dine medstuderende fra hele verden. Som udvekslingsstudent i Italien møder du de lokale og hele verden på en gang.

Uddannelse og dannelse på samme tid

Som udvekslingsstudent i Italien kan du næsten ikke undgå at forelske dig i det italienske køkken. Pasta, oste, oliven, tomater og hvidløg. En fascinerende ting ved et italiensk køkken er de store regionale forskelle – fra Toscana i nord til Sicilien i syd har hvert område sin egen kulinariske identitet, som de er meget stolte af. Men et ophold i Italien er meget mere end sprogundervisning og mad. Vores sprogskole ligger i Rom, der ofte bliver betegnet som den moderne civilisations vugge. Et ophold her er et møde med Europas historie. Derfor er din tid som udvekslingsstudent i Italien uddannelse, dannelse og rigtig god mad på en og samme tid.