VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Udvekslingsår i Korea

Som udvekslingsstudent i Korea kan du på spændende vis kombinere det at rejse med at lære et nyt sprog. Uanset om du skal i 10. klasse, går i gymnasiet eller på universitetet, kan vi arrangere et udvekslingsophold, der er på niveau med dine studier derhjemme. Sydkorea er berømt for sit fremragende uddannelsessystem, og du kan opleve det på egen hånd gennem et udvekslingsår. Koreanske studerende går meget op i deres karakterer, men der er ingen grund til at være bekymret: der er stadig masser af tid til at dyrke det sociale uden for undervisningstiden. At tage på udveksling i Korea vil give dig muligheden for virkelig at fordybe dig i landets rige kultur samtidig med at du får faglige resulater med hjem.

Udvekslingsår i Korea
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Korea
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Korea

Sådan bliver du udvekslingsstudent i Korea

At tage på et udvekslingsophold i Korea er en sjov og effektiv måde at udvikle dine koreansk-færdigheder. Eftersom der er så mange aspekter af koreansk, som er særlige deres social kontekst, er det essentielt at komme ud af klasselokalet, hvis du ønsker at øge dit sproglige niveau. Det er derfor, at studerende i Korea opnår så hurtige fremskridt, i forhold til traditionel sproglæring. Vores program tilbyder en blanding af traditionel undervisning og muligheder for at bruge sproget i praksis i din hverdag. Her i EF arrangerer vi alting for dig, fra at vælge de bedste lærere til at skabe et behageligt læringsmiljø, hvor antallet af elever i klassen altid er passende. Når du har færdiggjort dit udvekslingsophold i Korea, vil du være i stand til at navigere i Korea og udtrykke dig ubesværet.

Udvekslingsprogrammer i Korea

At være udvekslingsstudent i Korea handler om så meget mere end at lære et nyt sprog. Mens du bor i den pulserende storby Seoul, vil du få muligheden for at se og skabe alle dine koreanske dramaer selv. I stedet for at lære koreansk fra en bog, vil du så ikke hellere lære det ved at bestille mad på din yndlingsrestaurant? Hvad med at snakke med de lokale over en kop risvin på en bjergside i Bukhasan Nationalpark? Eller ved at shoppe kunsthåndværk i Insadong? Et udvekslingsophold i Korea er en fantastisk måde at se og opleve den koreanske kultur på egen hånd. Du vil udvikle flydende sprogkompetencer i koreansk, få nye venner og forelske dig i et sted, som vil lokke dig tilbage i fremtiden.