Udvekslingsstudent i New Zealand

Udvekslingsstudent i New Zealand
4.5
812
(812 bedømmelser)
4.5

Det er en utrolig oplevelse at være udvekslingsstudent i New Zealand. New Zealand er kendt for naturlig skønhed og kulturen fra landets aboriginals. Som udvekslingsstudent i New Zealand kan du nyde at tilbringe fritid udendørs, da man både kan surfe, tage på camping og meget mere.

Udvekslingsstudent i New Zealand

Udvekslingsstudent i New Zealand

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Udforsk vores destinationer

Udvekslingsstudent i New Zealand

At være udvekslingsstudent i New Zealand er en helt perfekt måde at kombinere dine studier med udendørs eventyr. Takket være små klasser og erfarne undervisere, vil du effektivt nå dine mål for at lære engelsk uden at spilde nogen tid. Som udvekslingsstudent i New Zealand kan du komme ud og opleve forbløffende landskaber, enten på egen hånd eller på organiserede udflugter. Der er en god sammenblanding af nationaliteter med på vores programmer, så du vil få en hel ny gruppe af internationale venner. Landets skønhed vil få dig til at tabe vejret. Som udvekslingsstudent i New Zealand vil du vende hjem med nye evner og livslange minder.

Eksotiske New Zealand

Du vil opleve utallige udendørs eventyr og møde den spændende lokale befolkning, som udvekslingsstudent i New Zealand, hvor vulkaners tinder våger over Stillehavets blå vand. Du kan vandre på en gletsjer og surfe i Stillehavet på samme dag! Folk fra New Zealand er kendt for deres stille charme. Hvis du kan blive lidt længere, vil du sandsynligvis få nogle lokale venner mens du er udvekslingsstudent i New Zealand. Maori-indbyggere og mange immigranter tilføjer øerne en multikulturel stemning, hvilket giver dig en følelse af at bo et meget anderledes sted end derhjemme. Bliv ikke overrasket over det, hvis du tager noget af livstilen med dig hjem, fra din tid som udvekslingsstudent i New Zealand.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.